Komentari za tekst "Lista 20 najjačih bolova - porođaj nije na spisku"

Komentara
40
Ostavite komentar
Ovo je smiješno uopće čitati, glupost da je migrena jača bol od porođaja. I jedno i drugo imam i ne može se ni usporediti.
Kakve su ovo gluposti?Migrena boli jace od porodjaja?Ovo mora da je sastavljao muskarac koga bole ledja i ima glavobolje
Ocigledno da ovo ko je sastavljao nikad se nije poradjao pa nema pojma sta je bol...
Pre svega ovoga je porodjaj, nemoguce da porodjaj boli manje od bilo cega sa liste 😊
A zubibolja?😵‍💫
Umnjak. Porodjajnih bokova se i ne secam, ali bolni umnjak mi je odredio toleranciju bola
Na svu sreću, nisam se nikad porađala, nego su mi bebu izvadili carskim rezom. Rana me skoro uopšte nije bolela i oporavila sam se za par dana. Stvarno, ne može da se poredi bol posle operacije sa porođajnim bolovima. Drugarice koje su se porađala prirodno, kažu da je možda samo bol od kamena u bubregu, tzv. bubrežne kolike, može da se uporedi sa bolom kod porođaja.
Bol je zaista individualan. Neko će ceo život pamtiti upalu srednjeg uva, na primer. Moja prijateljica koja je imala i kamen u bubregu i paronihiju (gnojnu upalu nokta) kaže da joj je ovo drugo bilo gore. Neverovatno da na spisku nije ni meningitis ili recimo volvulus (uvrtanje creva). I, naravno, porođaj. A hronični bol i mentalna oboljenja se ni ne mogu na ovaj način porediti.
Taj koji je sastavljao ovu listu je 100% muškarac!
Ovo su sigurno muskarci samo ucestvovali u istrazivanju...
Ovo je garant pisao neki muškarac ili žena koja nije nikad rađala.
Možda zato što je kod njih uobičajeno da svako dobije epidural ako mu je potreban?
Mislim da je tacno, lomila sam koleno godinu dana posle porodjaja, porodjajni bolovi su nista u odnosu na lom casice kolena.
Autor teksta je vjerovatno muskarac 🤣
Za cluster glavobolju se potpuno slazem... Ja kao neko ko pati od ove vrste glavobolje ne bih pozelela ni najgorem neprijatelju da tu vrstu bola ikada dozivi.
Ovo je smešno, ja sam pola ovogo doživela a i dva porođaja, neuporedivo je bolniji porođaj. Ovde izgleda računaju porođaj sa epiduralom :)
Od svega navedenog probala sam samo lom ruke, i radije bih slomila ruku još deset puta nego još jednom prošla porođajne muke!
Pa mozda misle bas na sam porodjaj( kada dete izlazi)
Meni je to bilo sasvim ok, podnosljivo.
Porodjaj sam imala prirodno, bez epidurala i tome slicno
Ali zato 28 sati agonije pre samog cina porodjaja su me samleli bolovi.
Mislila sam da cu da poludim, ali bukvalno
Glupo je komentarisati neciji porodjaj je odvratno bolan bolniji od pola ovih navedenih a neko se porodi za 10 min . Porodjajni bol treba i mora da stoji u prvih 5 jacina bola .
Laz
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »