Komentari za tekst "Razbijamo mitove o grčevima kod beba"

Komentara
7
Ostavite komentar
Sa prvom bebom nam je Coliprev koliko toliko pomogao i zagrejana pelena na stomačiću, a drugi put samo Colief i Sab simplex. Sve ostalo je bilo bezuspešno.
Iz licnog iskustva x2 ni jedne kapi nisu pomogle! Davali smo im sve sto stmo mogli da nadjemo cak sam i ja izbacila sojin licitin iz ishrane ali nije pomoglo. sa 5-6 meseci je prosloa do tada je bilo bas naporno, sreca pa su danju plakali a nocu koliko toliko spavali. Jedino sto je pomagalo je termofor koji sam im stavljala na stomacic i ljuljanje na rukama. Sve se to zaboravi i brzo prodje samo u tim trenutcima je delovalo da traje vecnost 🙂
Najcesce su grcevi posledica nepravilnog hranjenja ( sto dojenjem, sto na flasicu). Treba potraziti savet od strucnih lica, koji ce bam pokazati kako da pravilno hranite bebu kako bi gutala sto manje vazduha.
Milena da li ste probali infacol kapi? Raduje me informacija da ih sada ima i u Srbiji, sa prvim detetom sam se snalazila da ih nabavim iz inostranstva. Ono sto je vazno kod kapi jeste da se daju od prvog dana, a ne kada se grcici pojave. Mi licno imamo samo reci hvale za infacol kapi, beba nije imala nijedan grcic, nismo saznali za te muke... Sada ocekujemo drugu bebu, planiram da dajem kapi od prvog dana i nadam se da ce iskustvo biti isto.
Naš su Coliprev spasile 🥰
Ovaj tekst ko reklama za Infacol kapi... !
Oni i imaju reklamne tekstove.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »