Komentari za tekst "Kako skinuti pelene detetu i zašto je leto pravo vreme za to? (VIDEO)"

Komentara
9
Ostavite komentar
Moja cerkica je sada skinula pelene a ima 20 meseci. Trebalo nam je mesec dana da se odvikne jer je jako tvrdoglava 🙂 . Ali zato sada lepo trazi nonu i stavljamo samo uvece pelenu mada joj uglavnom ujutru nadjem suvu pelenu.
Moj sin je skinuo pelene sa 3 godine i 2 mjeseca
Prvo se bojao da ide na tutu nepoznato mu a onda se navikao i to je to
Svako dijete je drugačije
Mi smo sa 2 god i 3 meseca, zh odvikavanje je trajalo mesec ipo, sve je bilo u redu kad ga stavimo na nosu, ali da trazi sam je bio problem. Sa tim smo se zanimali sad dok je bilo vanredno stanje, a i bilo je toplo. Sad je sve u redu trazi sam 🥳
Ćerka u 15 meseci, sama je rekla nećem papi, bilo je leto i bila je vrućina pa je dete shvatilo da je prijatnije u gaćicama. Sin u 18 meseci, takođe sam tražio i isto početkom jula. Najmlađi trenutno ima 20 meseci i upravo smo u procesu odvikavanja od pelena, ali ide malo teže jer još uvek ne priča za razliku od brata i sestre koji su bili razumniji u tom periodu. Ali Bože moj, nije svako dete isto, a još nijedno nije krenulo u školu u pelenama 😁
Obe kćerke bez pelena od 14.meseca. Na tuti sedale i uživale sa igračkama i slikovnicama od 8.meseca. U pelenu se nisu pokakile od 10. tražile isključivo na tutu. Evo mlađa skoro napunila dve godine i sama ide po tutu. A pišale su obe po parketu, to je normalno prvih dana.
Bravo...svaka vam cast! Mi sad imamo 3,5meseca, a pokusacemo sledece leto da koristimo
Sin je imao 2 godine i 7 meseci kada sam mu skinula pelene i posle 3 dana je sam tražio da piški i kaki u nošu i to sam.

Sa 2 godine i 4 meseca sam svojoj cerkici pocela da oblacim gacice, 5. dan je pocela sama da ih skida, piski i oblaci. Nakon nekoliko dana nismo pelene nosili vise ni nocu. Leto jeste pravo vreme za odvikavanje od pelena.
Sa dve i po godine je počela piški u nošu
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »