Komentari za tekst "Cena prenatalnih testova konačno niža za trudnice u Srbiji"

Komentara
8
Ostavite komentar
Moje vidjenje, nakon jednog loseg ishoda, platis 600+€ i znas ponesto, platis 700+€ i znas nesto vise, platis 800+€ eeee to je ustvari potpun test na sve!!
Ali da, snizili smo cene, sad je mnooogo jeftinije jer sad i za 500+€ mozes donekle da budes siguran
Ja sam radila taj test pre mesec dana. Harmony je u pitanju. Mi smo ga platili 640e. Super je to sto aamo das krv i cekas 3radna dana. Sve je mnogo lakse i brze od amnio(stres+cekali mesec dana rezultat). Samo mi nije jasno kod ovog verified testa, sta je 399, sta 499, 699! Znaci ipak ako hoces sve da provere platis 699 a ne manje od 500e, kako su oni napisali.
Verified test je najsavremeniji test za ranu detekciju hromozomskih aberacija kod bebe. Može se raditi najranije kada ste 10 + 0 nedelja trudnoće. Analiza se radi iz vaše krvi u kojoj se detektuje bebina DNK-a u laboratoriji “Genesis Genetics” u Londonu.

U ponudi su sledeći Verified testovi:

- VERIFIED PLUS (detekcija trizomija 21,13,18 hromozoma i aneuploidija polnih hromozoma, pol bebe) čija je cena 499 €.

- VERIFIED PREMIUM (detekcija trizomija 21,13,18 hromozoma i aneuploidija polnih hromozoma + detekcija mikrodelecija na određenim hromozomima, pol bebe) čija je cena 610 €.

- VERIFIED ALL CHROMOSOMES - (aneuploidije (trizomije) svih hromozoma (1-22), aneuploidije polnih hromozoma, mikrodelecije: 22q11, 15q11, 1p36, 4p, 5p, pol bebe) čija je cena 699 €.

U slučaju da dobijemo pozitivne rezultate imate našu podršku u vidu savetovanja sa genetičarima laboratorije “Genesis Genetics” uz obezbeđenog prevodioca na srpski jezik, kao i plaćene troškove dodatne dijagnostike u vidu amniocenteze u klinici po Vašem izboru.

Za više informacija slobodno nas pozovite na naš besplatni broj 0800 808 808

Puno pozdrava,
Verified medicinski tim
Super vest mada su malo naduvali priču. Cene jesu niže ali ne onoliko koliko kažu. Verified premium je koštao 650e (a ne 690) koliko su napisali tako da je pojeftinjenje od 40e. Svako smanjenje cene je pohvalno mada ne treba lagati ljude. Inače test je super i toplo ga preporučujem svima koji mogu da ga priušte pošto je za većinu ljudi i 500e previše.
Ja sam radila test pre u februaru prosle godinevi kostao nas je 690e u aalfa medici. Verovatno da je pojeftinilo jer su jos tada pricali da ce pojeftiniti i to je super vest! Izuzetno jednostavan test date krv i idete kuci a rezultati stizu za 7 dana a ostatak trudnoce provedete mirni. 98.2% su mi garantovali tacnost testa dok je amnio 75% i cesto im se potkradu greske. Sada uzivam u svom zdravom decaku, svima bih preporucila! Ni 500€ nije mala cifra ali rekla bih da vredi!
Odlicna vest, hvala!
Koliko je zaista niza cena?
To ste mogli odma da uradite.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »