Komentari za tekst "MAME NA FEJSBUKU: Evo šta nas najviše nervira kod muževa"

Komentara
9
Ostavite komentar
Najjace mi je kad se nervira kako je sve neuredno,a ja 300 puta u danu ocistila prosuto za bebom,presvukla je,skuhala uspavljivala dojila,usisavala i ne znam ti sta sve ne,pritom nijednom u danu nisam uradila nista za sebe,znaci sve za njih i na kraju jedino sto pored nasmijane,zdrave bebe vidi to je nered.Druga stvar spava u drugoj prostoriji u noci i vec odavno ne ustaje se da pomogne sa nosanjem tjesenjem,nikad ne nahrani bebu nikad ne presvufe nikad "ne leti" za njim jer zasto bi on letio pa nije budala,neka se beba sama nauci da ne pada,i da ne stavlja stvari u usta.Nikad djete ne zabavi zapravo nego cim ja negdje odem pusti mu youtube da ga smiri da on moze neometano gledati u telefon.Igra playstation po 4 h,nikada ne idemo sami negdje niti radimo nesto sami.Ne znam sta da radim.Nikada normalno ne razgovara kada pokusavam da rijesim ragovorom nase probleme nego ljutnja i svadja i sve po njegovom,uzas i uzas.
ja ne razumem kako je ovo smešno..? I koliko će još decenija proći da prestane da se normalizuje takvo ponašanje muškaraca? moj muž se nikada nije ponašao kao razmaženi klinac, domaćinstvo je zajedničko, koliko ja čistim spremam radim sa decom, toliko i on, to je i njegova obaveza koliko i moja.. Žene, muževi vam nisu nesposobni koliko mislite, samo su razmaženi mamini sinovi koji se prave blesavi jer je lakše reći ja to ne znam, ili namerno zabrljati nešto da žena kaže pusti ja ću.
Pa ja se eto razvodim zbog toga...5god teror, psihicko maltretiranje, vreme je za tacku!! “Ceo dan kuvas!! Zovi moje da pomognu!! Ko jos cuva decu 365 dana, 24/7, a moji placu za njima?!? Nikad nemas 5min za muza!!! “ itd itd... A ja sve sama radim, deca, budjenja nocu nikad pomogao nije jer on mora da spava, radnja, citavu trudnocu ja nosila-donosi la dete u vrtic jer on ne moze. Deca nisu roboti, da slusaju naredbe I tako rade vec moras znati s njima-kad nece da se obuku, kad su nervozni a ne odma places da ih baba I deda nose!! Oni da ih cuvaju a mi nekad da ih obidjemo da imamo vremena za nas?! Pa koji moj si pravio decu onda!! Cirkus za sobom koji ostavlja, no comment ... A opet,na kraju ja kriva za sve!!! Jesam li?? Mrš!! Kad sve moram sama onda cu biti sama. Skidam kapu svim tatama koji su tu za mame i decu...svaka vam cast I samo tako dalje ... Nadam se da zene postuju vas trud...
Ja uopšte nemam simpatije za ove žene. Što su dozvolile da tako žive?
To najbolje znaju zene koje kuci cuvaju decu po ceo dan, pored dece 100 obaveza. Kad se vrati sa posla mora rucak da ga ceka, topla voda, da odmori, da procita novine itd.jer je on, zaboga, ceo dan radio, a ti si ceo dan kuci i ne radis nista. Kad kazem da sam 1.put jela u 16h kaze Nisam poneo frizider. Zato brakovi i pucaju cesto. I treba da pucaju.
Postoji adekvatan termin za takvo ponasanje-BEZOBRAZLUK. Zbog takvog ponasanja umalo se nisam rastala posle par nedelja braka. I sad nam brak ne funkcionise kako treba. Ako se tako nastavi, brzo ce se zavrsiti. Mozda je vecini to ponasanje smesno, ali kad od umora i stresa pocne zdravlje da vas izdaje prestaje da bude smesno. Recite da sam svakakva, ali ja necu da zrtvujem svoje zdravlje zarad necije obesti. Nema te ljubavi koja moze da nadoknadi zdravlje izgubljeno od nespavanja, rintanja i nervoze jer je neko neuredan, a ocekuje red. Nije me mama nasla pored puta da nekome sluzim kao otirac.
Isti problem. Spava do podne, onda ode negde, gadi mi se. Ne posvećuje se detetu. Na prste jedne ruke mogu da izbrojim koliko puta ga je okupao, nahranio, presvukao...Katastrofa. Šut karta uskoro.
Slažem se i ja... I kod mene je ista situacija samo sam ja popustila sa zdravljem... Tako da žene ne dozvolite sve što su pisale mame... To nije zivot nego si sluškinja...on voli da bude peedantan ali samo za sebe... Oko njega može svinjac da bude... Mozda je njima smešno kada imaju 1 dete ali troje već je problem..
Bravo, zeno. Svaka na mestu.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Prelepe fotografije majki koje doje blizance »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »