Komentari za tekst "Ministarstvo krije podatke o porodiljskim naknadama"

Komentara
4
Ostavite komentar
ja prva ne bih volela da se podaci o mojim primanjima razvlace cak i u masi podataka po javnosti koliki god da su. ko hoce da radi analize i procene moze to i bez da deli podatke. zastita podataka je jasna po tom pitanju.
a akonto toga da nema stimulacije za radjanje... ko je stimulisao zene da radjaju pre 10 20 godina? i da li je moguce da ce oni koji zele decu da se oslanjaju samo na drzavnu pomoc da bi ostvarili te lepe ciljeve?
nije bajno nije sjajno al nemojte da dramite ludilo previse jer deluje smesno.
krije se zato sto oni koji su puni ko brod dobijaju nemilice preko veza i vezica, dok je sirotinji uskraceno
Sve se čini da se mi kao narod “istrebimo”...
Ranije sam na ovu temu ostavila kom kako sam zadovoljna sa porodiljskom naknadom koja je bila 26.000,medjutim to je trajalo 3 meseca,onda sam dobila 13.000 i sada dobijam 8.000 din. Isla sam u opstinu prvo kad sam dobila 13 i zena mi rece tako je u stvari odredjeno...3 meseca porodiljsko a posle 3 je nega deteta. Kada sam dobila 8 i pitala ok,a sto sad 8, dobila sam isti odg. Bila sam prijavljena 7 meseci pre porosiljskog...da je 13.000 pa ajde,ali 8.000 je smesno...bar da daju koliko se uplacivalo socijalno pa ok. Ja nigde ne vidim podsticaj za radjanje dece o kom se prica. Onih 104.000 sto se dobijaju odu dok si reko keks,a i sto su ukinuli povrat pdv je zalosno i ovako je kod nas oprema za decu skupa,skuplja nego npr u Austriji.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »