Komentari za tekst "Dojenje - prva bebina vakcina"

Komentara
3
Ostavite komentar
Dojim bebu bebu godinu dana, ne mogu da vam opisem taj osmeh kada vidi sike i kada treba da je dojim...Bice mi tesko kada budem trebala da prestanem ali Boze moj to svaka mama prodje....Ne treba nikoga osudjivati, svaka mama radi po osecaju i zna sta je najbolje za njeno dete...
Dojenje je najbolje za bebu, zaista. Dojila sam prvog sina, a evo i drugog dojim. A, Halo bebu ne bih komentarisala... Nikad ne mogu da ih dobijem. Uvek su sve sestre zauzete kad zovem.
Jeste da je Halo Beba u dosta slucaja zauzeta ali moram da kazem da imam strasno pozitivno iskustvo sa njima. Desilo se da je moj bebac opekao rucicu (naravno da mi se tad niko nije javio na telefon, ni suprug, ni majka, ni svekrva, ni halo beba, ni komsinica... a sve sam zvala u panici po par puta). Halo beba me je pozvala 20min kasnije, dala savet... A 2sata kasnije su zvali da provere kakvo je stanje. Posto se ja nisam javila, nazvali su supruga na mobilni (imaju sve podatke o brojevima tekefona oba roditelja) i pitali njega da li je bebi izasao plih, smanjilo crvenilo, da li smo odveli bebu lekaru... Malo je reci da sam se odusevila! Zaista kompletna briga!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Jači imuni sistem za bebe rođene carskim rezom »