Komentari za tekst "Auto-sedišta za decu roditeljima u Požarevcu"

Komentara
4
Ostavite komentar
Ja znam da se u protekle dve godine moja kuma porodila i dve drugarice i da sam licno videla sta su dobile. E sada da li to zavisi od necega ne znam.
Porodila sam se pre dve godine, jedino sto je bilo dosta kupki, nista za oblacenje osim jedne benkice. Ove godine sam se porodila i sad je mnogo siromasniji paket nego tad. A pre nekoliko godina kazu da se dosta toga dobijalo.
Bravo za Pozarevac. Svaka cast, trebalo bi da se i nasa rukovodeca vlast u Smederevu ugleda malo na to a ne da za rodjenje deteta daju vlazne maramice od 12 komada i jedan pampers. Velika sramota. Deca rodjena na teritoriji grada Beograda dobiju opremu za rodjenje deteta da obuku dete i ne kupuju nista i do tri, cetiri meseca a mi kao da smo na drugom kontinentu a ne u istoj drzavi.
Otkud Vam to da se u Beogradu dobija oprema za bebu i da smo mirni 3-4 meseca? Dobija se malo pakovanje pelena,neka kupka,i jos neke sitnice,sto je dovoljno za par dana,a i to dok dobijemo,mozemo jos jednom da se porodimo... U februaru sam se porodila i jos uvek nista nisam dobila.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »