Komentari za tekst "Kako do porodice s 200 evra plate"

Komentara
6
Ostavite komentar
Meni termin 3 jul, cini mi se da ni ja ne treba da se nadam za tih 10000, sta nasem detetu ne treba mleko, pampers ili tako nesto? sramota ljudi, sramota za nas majke a on prica da se gubi srbija, i treba da se izgubi bolje ce nam biti! necu da pominjem da ja jos nisam uzela ni dinar od trudnickog a imam dete od tri godine. uzassss a gde je decembar, sad ce april :-(
Niko to od njih ne shvata i ne razume, oni svi imaju dobre plate i njih bas briga za nas. Dala bih na njima platu 25 hiljada kao sto ja imam i onda da ij vidim kako ekonomisu i kako gaje decu. Neko ce vam reci sto niste zavrsili skolu, ja jesam pa nemam nista od toga. I sve sam puste price. Mnogo je tesko i posle kako da radjas kad nemas nikakvu sigurnost. Ko meni garantuje da cu imati posao i makar bilo kakvu platu, a i gde sd zaposliti ako ga nemas. A da ne pricam o tome sto kad kazes da imas decu odg je : Zvacemo vas ( nema nista od toga ).
Da, neka nam neko objasni kako da izguramo sa 25000 dinara! A, imamo vec jedno dete, muz nezaposlen sa diplomom ekonomiste! Drugo dete cu roditi u narednih mesec dana, sto znaci da necu imati ni tih 10000 mesecno. Lopovska drzava.
Super je ko ima i 25000, ja sam radila za 22000, bez zdravstvenog i penzijskog, bez toplog obroka, bez odredjenog radnog vremena (radila po 10-11h) i jos mi smanjili zadnjih 3 meseca po 1000 din jer sam, zaboga, jela na poslu... A ko slag na tortu, plata je kasnila i dobijala sam je u delovima...
Sto se poslodavci ne stimulisu da vrate na posao porodilje koje su na odredjeno vreme.A ne da dobiju otkaz.To Sam prosla sa prvim detetom,Evo I sad opet sa drugim.Sto ne donesete uredbu,kao sto subvecionisete strane kompanije Kad zaposle radnika,da te zene imaju gde da se vrate na posao.Da zarade sebi staz I platu.
A sta kad se dete rodi i otkrije mu se konkretno u mom slucaju celijakija? Od drzave samo 7kg brasna mesecno i nista vise. Sami placamo lecenje i lekove tj. suplimente i probiotike koji su mu neophodni a o ostaloj hrani da i negovorim koliko je skupa i to malo sto moze da se nadje na trzistu. Jedva izlazimo na kraj i sa dva deteta a o trecem i nesanjamo.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »