Komentari za tekst "UNICEF: Dojenje je više od obroka (VIDEO)"

Komentara
4
Ostavite komentar
Unicef neka poseti pedijatrijske sestre Visegradske. Za svih 5 dana koliko sam bila nakon porodjaja ni jednom mi nisu doneli bebu a da je nisu prethodno nahranili Aptamilom. Molila sam ih jer sam dan posle porodjaja dobila mleko a vec treci dan pred mastitis. Laktaticarka me je izmuzavala i bacila litre kolostruma. A mali je i dalje uredno bljuckao Aptamil kada mi ga donesu. 4tog dana sam preko "veze" uspela da dam sestri svoje mleko kako bi dala sinu na flasicu. Krivim ih najvise jer je moj sin odbijao sisu kad smo dosli kuci a mene svake nedelje tresla groznica jer on nije vukao. Nas klinicki centar srbije. Namerno malim slovima.
Ajooj sramota stvarno! Ja imam problem sad,3.dan - tvrde dojke a nemam jos mleka..nisam uzimala bebu na grudi ..tvrde su i bolne.. Molim za pomoc?! Ili neki tekst o tome ??? Hvala 😫
❤❤❤❤❤
Ja sam imala isti problem posle porodjaja. 3 dan dojke tvrde, vruce, bole i bez dodira, kao dve lopte da sam imala. Rekli su mi da je to hormonska reakcija jer je mleko tek pocelo da nadolazi. Na svaka 3 sata sam morala da se masiram i izmlazam i proslo je za nekih nedelju dana. Svaki dan je bilo sve bolje, samo treba biti uporan. Takodje, treba stavljati obloge od kupusa, malo izlupanog cekicem za meso. Ne stavljas se na areolu, da je ne bi iritiralo. Mene su ti oblozi spasili, samo treba biti uporan i veruj mi resices problem.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »