Komentari za tekst "Izračunajte koliko sna ste izgubili od kad ste dobili dete"

Komentara
11
Ostavite komentar
Evo jos jednom da ispravim jer neki nisu u stanju da primete kada je u pitanju slucajna greska a kada neznanje.... 297 dana je bio rezultat.
297 sati ... hihii jos malo pa citava godina😂😂😂😣😣
Pa Marija je naspavana i moze da lovi greske. Vas, Vesna, ko zeli i razume, ko ne zeli, nikad i nece. Uz garanciju da Marija ima svekrvu, mamu i jos po neku tetku uz decu, dok se ona hvali svojom bistrinom po portalu.
Htedoh napisati 297 dana... ali kada sam ne naspavana( sto je vrlo cesto) desi mi se da pogresim... Vama hvala na ispravci bez obzira na nacin na koji ste mi sugerisali...
12.3 dana, jeste još malo pa čitava godina. E jesi bistra!
9 meseci =-O
139 dana 😂😂 uskoro stize jos jedna bebica,znaci bice ih joooooooos 😂😂😂
252 dana i to racunajuci dvoje mladjih klinaca, bez najstarije cerke koja ce uskoro napuniti 9 godina :-)! Iskreno, sumnjam da nisam toliko spavala - mi smo bili jedni od onih retkih i srecnih roditelja ciji su klinci sa oko 4 meseca izbacili nocne podoje i poceli da spavaju po 6-7 sati u kontinuitetu... Imali smo srece i sa grcevima, bili su blagi i kratko su trajali... Sve u svemu, to sto nismo spavali i nije nam tesko palo. Hteli smo veliku porodicu, bili smo spremni na sve i svesni da smo sami, da nemamo baka/deka servis. A eto, sve je super proslo. Svakom bih ovakve klince pozelela :-)!!!
171 dan :) ne spavanih
32 dana 😀
139 dana :D
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »