Komentari za tekst "9 prekrasnih poruka iza ožiljaka carskog reza (FOTO)"

Komentara
9
Ostavite komentar
Drage mame, posto ne mogu nigde drugde da nadjem nesto u vezi carskog reza, postavicu ovde pitanje..nadam se da to nece biti problem :/ ....koliko brzo se dobija menstruacija posle carskog reza? cula sam da se dobije mnogo ranije nego posle prirodnog porodjaja...i jos jedno pitanje...pre nedelju dana mi prestalo krvarenje tj 40 dana, i sad sam opet prokrvarila, ne jako ali malo krvarim, prethodna dva dana sam imala kao sukrvicast sekret...dal je to moguce da sam vec dobila menstruaciju ili je nesto drugo u pitanju? jel to normalno jel se desava nekad? inace u pon idem prvi pregled da zakazem posle trudnoce...hvala unapred...inace ponosna sam i ja na svoj oziljak i na svog sina, malog andjela ^^
Slucajno kliknuh minus
Mene tek ceka porodjaj...beba je nisko pa kazu da ce mozda i carski morati ako se ne okrene...al meni to nije bitno imala sam vece bolove i zivotu a nisu rezultirali nicim lepim sem stalnim kontrolama a ako budem morala ovaj bol da trpim sve cu uciniti zarad moje curice.
A vi drage mame nek ste mi sve dobro a bol ce proci ono sto ostaje je vecno.
ljubim Vas sve :**
Takodje ponosna na oziljak i svoju devojcicu!
Meni je stavljanje i skidanje katetera bilo užasno! Ostalo sam sve nekako podnela. ;-)
U potpunosti se slazem sa tobom,jos bi dodala I prvih desetak ustajanja iz kreveta.

Samo zena koja se porodila carskim jako dobro zna sta znaci bol.Kada se setim budjenja iz anestezije i sada mi pozli.Koliko god da sam bila srecna zbog rodjenja prvog deteta, svega na svetu moga, ne zelim da se prisecam prvog meseca njenog zivota kada sam hodala cetveronoske da bih je presvukla i nahranila.
Ja sam moju ćerku rodila carskim rezom! Najponosnija sam majka na svetu! Nebitno kako ih donosimo na ovaj svet! Ipak je to prelepo iskustvo i dolazak novog bića! Pozdrav svim budućim mamama i srećno!
Neke slike su stvarno degutantne...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »