Objavi ovaj tekst na 
Da li ste trudni ili imate bebu?
Unesite termin porođaja ili datum
rođenja vašeg bebca i pratite njegov
razvoj iz nedelje u nedelju.
Ostavite komentar
Malo je takvih muškaraca! Ženin posao kao domaćica nema cenu! Svaka normalna majka radi sve iz ljubavi! A takva ljubav nema cenu! Pozdrav za brižne majke i naravno žene! :-)
Ne mora da znaci ako je Balkanac da ne pomaze. Meni muz pomogne i oko dece i oko stana. On radi, ja cuvam decu. Koliko stigem uradim po kuci, deca su mnogo vezana za mene jer zivimo vam Srbije, ne provode vreme sa babama i dedama, pa cesto ne mogu ni u wc a da me ne prate, a nekad ni da sredim... Čitaj dalje
Hm... pa kod njih to i kosta. A izracunajte kod nas! Mogu se dadilje naci koje dete i oko kuce sredjuju mesecno za 400eu. Za osrednje placenog muskarca to je oko polovine plate. Tako da li su tu balkanci ili balkanke krivci? ;)
Svi komentari 7
Frutek kašice u novom pakovanju biće vaš najbolji saveznik kada sa decom provodite vreme napolju »
Saznajte da li je bebi potrebna voda i koja količina. Zašto je važna i da li neophodna pre šestog meseca? Da li znate koliko majčino mleko sadrži vode »
Dečak (10) će morati na operaciju slepog creva, otkriveno da je korona pozitivan »
Tokom leta, kada temperatura napolju pređe 30 stepeni, veoma je važno da rashađujete svoju bebu, jer se ona ne može požaliti da joj je vruće. »