Izračunajte termin porođaja

Unesite prvi dan Vašeg
poslednjeg ciklusa

Prosečno trajanje ciklusa

Pridružite se zajednici iskusnih mama gde ćete dobiti svu podršku i uputstva koja su vam potrebna da bi vaš put u majčinstvo bio nesmetan i srećan.
 


 

Buduće mame pozivamo vas da postanete članice škole za trudnice RODA, u ponudi se nalazi sveobuhvatan program koji ima za cilj pružanje podrške, usmeravanja i edukacije tokom trudnoće. Škola se sastoji od otprilike 10 časova, a pokriven je niz tema u vezi sa trudnoćom, porođajem i postporođajnom negom.
 

Zašto baš RODA škola za trudnice?
 

Školu vodi visokokvalifikovan tim koji se sastoji od babice i pedijatrijske medicinske sestre specijalizovane za prenatalnu negu, porođaj i dojenje.
 


 

Babica ima preko 40 godina iskustva i preko 8.000 beba koje je porodila, pružajući stručnu negu velikom broju mama i njihovih novorođenčadi. Pedijatrijska sestra je takođe veoma iskusna i obučena da podržava i pomaže novopečenim majkama tokom postporođajnog perioda.
 


Pročitajte i >>> SAVETI ISKUSNE BABICE: Put od prvih kontrakcija do bebe u naručju 

Pored toga, u RODI postoje usluge fizioterapeuta koji će održavati nedeljne sesije prilagođene posebno za trudnice uz vežbe koje će pomoći u opštem zdravlju i blagostanju tokom trudnoće.
 

Kada je idealno vreme za prijavu i koji maksimalan broj članica po grupi?

 

Da bi osigurali da svaki učesnik dobije personalizovanu brigu i pažnju, svaka grupu ograničena je na najviše šest učesnika. RODINI stručnjaci vam preporučuju da započnete program u vašoj 23. nedelji  trudnoće, kako biste odslušale ceo program do kraja. 
 

Da li je u školicu uključeno i psihološko savetovanje?
 

Razumemo da trudnoća može biti izazovno vreme, stoga program školice uključuje i psihološku podršku koja će vam olakšati upravljate stresom ili anksioznošću koju možda iskusite. Vaše mentalno zdravlje i stabilnost su na prvom mestu.
 


 

Verujemo da je Roda škola za trudnice suštinski resurs za buduće mame i podstičemo vas da iskoristite ovu priliku da naučite, povežete se sa drugim majkama i pripremite se za dolazak vaše bebe na svet.
 

Kako da se prijavim?
 

Kliknite ovde i prijavi se odmah


Više informacija o terminima i ceni:

Izračunajte vaš BMI
Pol:

Godine starosti:

Vaša visina:

Vaša težina:

Vaš BMI iznosi
22,5
Normalna težina

Neuhranjenost
Normalna telesna masa
Manja gojaznost
Gojaznost
Velika gojaznost
Preterana gojaznost
Napomena: BMI kalkulator služi isključivo u informativne svrhe i rezultati su okvirni. Nije zamena za dijagnostičku metodu. Vrednosti ne važe za decu do 18 godina, trudnice i dojilje, bolešljive i slabe osobe
Utvrdite kada su vam plodni dani i povećajte šanse da ostanete u drugom stanju.

Potrebno je samo da unesete prvi dan vašeg poslednjeg ciklusa i prosečno trajanje i dobićete kalendar plodnih dana za narednih pet meseci.

Izračunavanje plodnih i neplodnih dana je metoda koja se zasniva na karakteristikama menstrualnog ciklusa. Svaka žena koja ima ciklus na 28 dana, ima ovulaciju (oslobađanje jajne ćelije) oko 14. dana ciklusa.
Izračunajte plodne dane

Prvi dan poslednje menstruacije

Prosečno trajanje ciklusa
Ovulacija ≈
Ned. 20.07.2021. Pet. 25.07.2021.
Danas je Utorak, 23.07.2024
Plodni dani
Menstruacija
dana 5 Menstruacija
dana 15 Folikularna faza
dana 6 Ovulacija
Sledeća menstruacija
za ≈ 28 dana

Povezane teme

Najnovije vesti