Komentari za tekst "Vaša 14. nedelja trudnoće"

Komentara
1140
Ostavite komentar
Isto mi je bilo :)
Zdravo mamice dali je koja mama radila TSH nalaz štitne neznam doktor me je poslao da uradim a u prvoj trudnoci nisam radila jer mi nije ni rekao pa me sad malo plasi zbog cega ??? pozzz
Meni kad su vadili krv rekli da ce da provere i stitnu.. i meni je bilo cudno ali sve je uredu.
Pre oko god dana sam imala probleme sa stitnom koji su se resili. Sada u trudnoci radim analize TSH i FT4 na dva meseca posto moze da se pomami stitna. Uvek sam za to da je bolje sve kontrolistai i znati na vreme.
Pre oko god dana sam imala probleme sa stitnom koji su se resili. Sada u trudnoci radim analize TSH i FT4 na dva meseca posto moze da se pomami stitna. Uvek sam za to da je bolje sve kontrolistai i znati na vreme.
Cao, ja redovno kontrolisem hormone stitne, pre trudnoce su mi svi bili u redu, radila sam analize prosle nedelje i proradila je stitna sada, ali je sve iznad granice minimalno, dr kaze da nisam trudna ne bih ni dobila terapiju za te rezultate. Ja sutra ulazim u 15. Ned. To je sve normalno danas, svakoj drugoj trudnici proradi stitna i to je danas glavni uzrok spontanih pobacaja na pocetku trudnoce. Nemoj nista da se brines, nije nista strasno, ako i dobijes neku terapiju to ce biti najverovatnije samo u trudnoci, uglavnom se sve to vrati u normalu posle porodjaja.
Ja sam radila, to su redovni nalazi koje moraš imati, posebno u trudnoći jer hormoni štitne žlezde su itekako bitni kako za tebe, tako i za bebicu. Nadam se da će rezultati biti dobri, srećno! 😊
Mame u kojem ste tjednu pocele osjećati bebu?
17-18 nedelja mada je to individualno, drugarica tek u 20 nedelji.
02.03.2020 ❤️
Meni je termin 02.03.2020 bas kad je rodjendan mome suprugu bas se poklopilo bas Sam uzbudjena 😊
Meni je termin 28 02, ali beba je manja 4-5dana, pa je ocekujem u martu. Danas sam usla u 14nedelju. Kazu da je termin na 4D koji ti kazu najpriblizniji. Srecnooo🍀
22.2. 💙
Mi čekamo jednog dečaka! Termin je 21.2.💙
Iz Beograda.
I meni je tada termin, ali imam blizance pa se kazu da ocekujemo ranije :)
i meni je isto tad termin. Odakle si?
u kom mesecu osecam da se beba pomera?
pozzz dali tko ima hiperteriozu u trudnici i dali pije terapiju
Ja isto pijem lekove. Proveravam jednom u mesec dana. Valjalo bi proveriti i vitamin D, jer kada stitna proradi opada nivo vitamina D koji je jako bitan u trudnoci, pa ga ja dodatno pijem.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»