Komentari za tekst "Prevozna sredstva za decu"

Komentara
8
Ostavite komentar
moja beba ima 8 mjeseci, 11,5kg. za mjesec dana putujemo oko 7 sati. zanima me da li je smije da sjedi sedam sati u autosjedalici za grupu1, jer joj je sjedalica za grupu 0 i 0+ mala. sto da radim?
koliko vremenski beba sme da sedi u auto sedistu po rodjenju.
Jel bezbedno da se beba od 35 dana vozi avionom Beograd-Oslo? Ako nije, koja je minimalna starosna granica za bezbednu voznju avionom bebe?
Kakva su vaša iskustva sa kengurom i da li ste koristili gradski prevoz? Imam bebu od 7 meseci i malo me je strah da ga stavim u kengura i da putujem gradskim prevozom pa me interesuju vaša mišljenja i saveti!
gde ima jeftinija autosedista
Dete do godinu dana OBAVEZNO treba da se vozi suprotno od smera voznje i UVEK VEZANO!
Ja sam imala isti problem,pa sam se malo raspitala i to je to. Moje dete ima 8 meseci i 10kg,i vozi se suprotno od smera voznje .
Isti problem, samo obrnuto: moje dete je starije od godinu dana, a jos nema 9kg. Da li ono sme u sediste okrenuto u smeru kretanja vozila?
Moja beba je mladja od godinu dana, a teza od 9 kg. Da li bi autosediste trebalo da postavim okrenuto suprotno od pravca kretanja ili ne? U uputstvu za montazu o tome ne pise nista!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Nakon 6 meseci uredne trudnoće,na svet dolazi beba teška svega 740 grama »
Mame su dale svoje ocene i odličile koja su najbolja porodilišta i najbolji lekari! »
Preslače bebe, raspremaju stan, odmaraju više od supruga i imaju grižu savesti »
Oni uspešno brinu o roditeljskim, poslovnim, bračnim obavezama, ali i o sebi »
Naši bebci
 • Andjeo
  MALI ANDJEO
  hmmmm...
  lara
 • Avion
 • Beba Vuk
  Beba Vuk
  smeško