Komentari za tekst "Podela imovine nakon razvoda braka"

Komentara
12
Ostavite komentar
Svekar i svekrva su se razveli pre 25godina,od imovine tada nisu nista delili,posto su nastavili da zive zajedno i tako je bilo do prosle godine kada je ona odlucila da se vrati i rodni kraj. U braku su napravili veliku kucu u kojoj zivimo suprug,ja i cerkica(takodje je i ona zivela dok nije otisla),oboje radimo i ulazemo u tu kucu.. Medjutim,ona stalno preti kako ce nam sve podeliti.Mene zanima da li ona nas moze izbaciti iz te kuce i kakva prava mi imamo tu?
Ja sam u braku 11 godina,zivim u zeninoj kuci toest na spratu gde su vlasnici njeni roditelji..Pre jedanaest godina su rekli da je to nase ali bez ijakvog papira samo na rec,te ja sam svih ovih 11 gidina zahedno sa suprugom ulagao u taj sprat..Sada je doslo do naseg razilazka uhvatio sam suprugu u prevaru i nezelim da joj precem i oprosti to..stim da nemamo dece...Molio bi da mi objasnite koja prava ja sada tu imam..
muz insistira na razvodu al da potpisem sporazumni i odreknem se svega i odem ja to ne zelim ocu ds xnsm prsvs mojs i dal moze stvarno da me izbaci policijom
razvedena sam prije 12 god imovinu koju smo imali nismo dijelili ustvari kucu u njoj zivim sa sinom sama posto je bivsi u inostranstu sa stalnim boravkom sad je doslo do nekih problema u vezi te kuce dai ja imam pravo na podjelu te kuce posto se ona nalazi na zemljistu bivseg muza,,,
razvedena sam prije 12 god imovinu koju smo imali nismo dijelili ustvari kucu u njoj zivim sa sinom sama posto je bivsi u inostranstu sa stalnim boravkom sad je doslo do nekih problema u vezi te kuce dai ja imam pravo na podjelu te kuce posto se ona nalazi na zemljistu bivseg muza,,,
cerka mi se razvela sporazumno ima dvoje muske dece i oni su ostali kod oca , ona ima dogovor da ih uzima svakog vikenda kod nje a njen bivsi muz je u inostranstvo a brigu o deci vodi njegova majka. isto tako su naveli da nisu nista stekli od imovine ona je tamo provela 15 god. od toga 7 god. je u radnom odnosu i primala je platu . od svega sto je kupovala pa cak i njene licne stvari nista nije dobila , osim namestaja koji sam joj ja kupila.dali je pravno moguce da tuzi bivseg muza da joj isplati neku sumu novca za sve provedene godine u braku sa njim.
Zanima me dali treba da se vrate burme posle razvoda to sam dobio na poklon
Samo me zanima ja i muz smo kupili kucu i on je sA tim covekom napravio darodavni ugovor a nisu u nikakvom srodstvu
samo me zanima ako je u toku 30 god muz sve lokle i stan i auta upiso u vlasnistvo svoga privatnog preduzeca koje je stekao za vrijem braka s amnom da li j aimam pravo da ucestvujem u toj imovini posto me ostavio i otisao d azivi s amlađom ljubvanicom.
POSLE 30 GOD BRAKA SUPRUG SE RAZVEO OD MENE ZBOG DRUGE MLAĐE ZENE. U BRAKU JE POSTAO VLASNIK SVOGA PREDUZECA I SVE LOKLE I NEKRETNINU JE UKNJIZIO NA SVOJE PREUZDCE OD STANA , LOKLA OKO 2500MET KV PROSTORA I TRI PUTNICKA AUTA . SADA TVDRI D A SVE STO JE OD IMOVINE U VLANSISTVU NJEGOVE RPIVATNE FIRME DA SVE PRIPADA SAMO NJEMU. JA SAM BRINULA O NASOJ DJECI I KUCI I RADILA SAM U SKOLI I SVOJU PLATU SAM TROISL ANA HRANU I GARDEDOBU DJECE. FIRMU JE STEKAO ZA VRIJEME BRAKA TJ SEST GODINA POSLE SKLAPANJA BRAKA S AMNOM . DA LI DA TRAZIM SVOJ DIO ILI D A ODMAH MU S VE OSTAVIM POSTE J E MUDAR I PRORACUNAT COVJEK
Postovana Marija, vidim da je ovo pitanje vase jos iz 2014 godine, na znam da li ce te ovo moje pitanje videti, posto sam u slicnoj situaciji sada zanima me da li ste uspeli da nesto dobijete iz firme vaseg supruga posle razvoda. Da li ima nade ?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Tate znaju super da se igraju sa decom, samo ponekada preteraju »
Njegova želja je da ohrabri druge muškarce da zasnuju porodicu bez obzira na virus koji nose »
Porast broja trudnica sa visokim krvnim pritiskom postaje globalni problem »
Biti s bebom u onim prvim satima njenog života zaista je posebno, a ovi snimci to dokazuju »
Mame su se u okviru Frutek avanture odmorile, ali i edukovale »
Ovo bi mogli da bude neki super kul recepti koji će vašim mališanima zaokupiti pažnju »
Naši bebci
 • Andjeo
  MALI ANDJEO
  hmmmm...
  lara
 • Avion
 • Beba Vuk
  Beba Vuk
  smeško