Komentari za tekst "Lečenje steriliteta kod žena"

Komentara
4
Ostavite komentar
Zdravo ovako vec par godina unazad pokusavam ostati u drugom stanju , ali to ne ide , jer imam izostanak ovulacije , trenunto idem kod Dr Stošića u Nišu ,pa ako moze iskustva ! unapred hvala!
Zdravo. Moja drugarica ima takođe problem sa sterilitetom, 5 godina je u braku i nije uspela još uvek da zatrudni. Probala je i sa lekovima, ali jednostavno ne ide. Pa je zanima, da li ima neka žena koja ima taj problem a koja je bila u Nišu kod Dr. Stošića. Kakva su iskustva?
zdravo meni treba pomoc,pa ako neko moze da mi odgovori!U braku sam 3 godine,pokusava ostati u drugom stanju,ali ne ide nikako,naravno isla sam kod doktora i rekli su mi da imam manjak progesterona i estrogena i da mi izostaje ovulacija.pila sam ginokadin,utrogest 200,klomifen i dobila sam neke pumpe koje zena nosi da bi svakih 90minuta dobivala hormone taj hormon je bio gonatopin.sad me interesuje dali je opasno to i dali se mogu ostvariti u ulozi roditelja.znaci nisam nikad ranije posjecivala ginekologa vec tek kada sam se udala posle godinu dana kada mi je izostala menustracija...malo sam i psihicki slaba vise stim...pa ako moze ko da mi pomogne neka odgovori ,dali mogu pomoci neki cajevi ,pijem takodje i folnukiselinu i vitamin D..alkohol ne pijem,a konzumiram cigarete nek 5po danu..molim odgovor.....pozz
Ovako..imam slijedeci problem.!Ovako,u nazad par godina pokusavam da zatrudnim.Sa prvim suprugom sam bila u braku 5 godina te nikako nije doslo do trudnoce.Sada sam sam u deugom.braku dvije godine i imam jwdnak problem.Stara sam 29 godina,sa genetske strane nitko od familije nije imao ovakav problem.Prvi muz je imao dijete iz prijasnjeg braka te takoder drugi suprug ima blizance.Gdje bi mogao problem biti?Hvala
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Tate znaju super da se igraju sa decom, samo ponekada preteraju »
Njegova želja je da ohrabri druge muškarce da zasnuju porodicu bez obzira na virus koji nose »
Porast broja trudnica sa visokim krvnim pritiskom postaje globalni problem »
Biti s bebom u onim prvim satima njenog života zaista je posebno, a ovi snimci to dokazuju »
Mame su se u okviru Frutek avanture odmorile, ali i edukovale »
Ovo bi mogli da bude neki super kul recepti koji će vašim mališanima zaokupiti pažnju »
Naši bebci
 • Andjeo
  MALI ANDJEO
  hmmmm...
  lara
 • Avion
 • Beba Vuk
  Beba Vuk
  smeško