Komentari za tekst "Kako da doniram humano mleko?"

Komentara
6
Ostavite komentar
Zaista je steta sto velika vecina dojilja baca mleko. Slazem se i sa konstatacijom da je potrbno ozbiljnije bavljenje ovom temom od strane drzave, posebno kada je u pitanju dostavljanje mleka u Banke. Pored svih obaveza koje imamo kada se deca rode, jos dodatno mi treba da se angazujemo da dostavimo mleko umesto da drzava uradi nesto po tom pitanju i obezbedi vozila koja bi prikupljala mleko i transportovala do Banaka. Smatram da je ovo najveci razlog zbog cega se mali broj dojilja odluci da donira mleko.
Prvog sina sam rodila u Kg-u mleko na zalost bacala 6 meseci, sada sam ponovo u istoj situaciji jedino je drugi grad - Subotica. Druga beba ima tek 2 nedelje ali mleko svakodnevno bacam. Zaista je steta.
I u Nisu nema banke a volela bih da doniram. Treba malo ozbiljnije poraditi po ovom pitanju. Zalosno je bacati.
Moja beba ima sest meseci i sada nema viska.... Uvek mi je bilo zao da bacim visak mleka, ali na zalost tako nesto Novi Sad jos nema, bar ja nisam cula.Nadam se da ce se Banka otvoriti i ovde, jer bih rado donirala mleko kad dobijem drugu bebu.
Zna li neko da li postoji predstavnistvo Banke humanog mleka u Novom Sadu? Ja bih vrlo rado ucestvovala u ovom humanom projektu!
Budite donori, nije komplikovano! Već nekih mesec dana nosim mleko kao dobrovoljni. Čak se količina mog mleka uvećala otkako ga izmlazam za Banku. Svu opremu ćete dobiti na Institutu, a na face book-u potražite zvaničnu stranicu, tamo smo svi u kontaktu, majke donori i zaposleni sa instituta: http://www.facebook.com/?ref=home#!/BankaMleka
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Gde deca provode vreme online i da li je to bezbedno? »
Nagrađivani kratkometražni animirani film govori o inkluziji i poštovanju različitosti »
Njegova želja je da ohrabri druge muškarce da zasnuju porodicu bez obzira na virus koji nose »
Garantujemo osmeh na licu bar pola sata nakon gledanja ovog videa... »
Šta je epiziotomija i da li boli? Kako treba negovati ranu od epiziotomije, koliko joj dugo treba da zaraste i kakav je oporavak... »
Da li su trudnice u Srbiji zakonom zaštićene od otkaza »
Možete li da zatrudnite dok dojite i da li je dojenje pouzdan oblik kontrole začeća? »
Sonja Milosavić je Bebac mama koje je bila deo Frutek avanture. Koji su njeni utisci? »
Naši bebci
 • Andjeo
  MALI ANDJEO
  hmmmm...
  lara
 • Avion
 • Beba Vuk
  Beba Vuk
  smeško