Komentari za tekst "Kada je vreme za prelazak u veliki krevet?"

Komentara
7
Ostavite komentar
Stariji sin je počeo sa 1,5 god sam je izbacio krevetac spavao je u fotelji na razvlačenje sa nama u sobi. Kada je imao 2,5 god je sam u svojoj sobi spavao. Mladi je sa 9 meseci prešao da spava sa bratom u sobi,spavao je u krevetu a sa nepune dve je dobio svoj krevet i od tada spavaju sami u sobi svako u svom krevetu.
Ja kad sam bila mala ja nisam zelela da spavam u krevet. U krevetac sam spavala do svoje nepune 7 godine.. dan kada mi je receno da cu dobiti brata i da moram da se odvojim od kreveca secam se da sam plakala dosta jer necu spavati u krevetac vise. No, sada u taj krevetac spava moja 23 mesecna beba.. kada stigne... ;) jer od svog 8 meseca trazi da spava samnom... spava u krevetac samo kad tata dodje s puta jer je u inostranstvo radi.. samo mi smo skinuli deo ogradice i preblizili krevetac prema nasem krevetu.. i ponekad sama se smesti u krevetac i spava jer zna da sam tu.. i da nije odvojena od mene u 4 ograde.. tako je sa 10 meseci bukvalno ispala iz kreveca koliko me je trazila.. i od tad smo skinuli deo ograde i ovako resili problem..
kada treva poceti sa koriscenjem jastuka?
sta mislite o kolevci?
Moja cerka je postala seka sa dve godine,mislili smo da bebu stavimo u krevetac,a nju u krevet,ali nema sanse,ona se toliko prevrce i okrece i mkenja polozaj za vreme spavanja,da smo na kraju kupili krevetac i za bebu...Do daljnjeg,dva kreveca u sobi...
Drčijih krevetića imate u Leto dečijoj robnoj kući. Mada i svi proizvođači krevetaca za bebe imaju program za veću decu.
Moje dete ima 14 meseci i već smo je navikli na spavanje u velikom krevetu, beba nam stiže pa smo morali da je izguramo iz kreveca. Sada spava sama na običnomkrevetu s tim što smo kupili zaštitnu ogradicu da ne ispadne van...
Zanima me ako neko informaciju gde mogu da kupim deciji krevetic,posto smo krevetac prerasli vec?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Testirani su uzorci 1.192 osobe od kojih je 292 pozitivno »
Evo jedne velike istine o tome šta mame rade sa bebom ceo dan... »
U ovoj foto – seriji, ovekovečeni su trenuci koje su tate širom Švedske podelili sa svojim potomcima, na porodiljskom odsustvu »
Mijkl Mičel je mladi tata bloger. On svakodnevno piše poruke na svom blogu i na taj način prenosi svoje viđenje roditeljstva »
Pogledajte predivne fotografije porođaja carskim rezom »
75 zdravstvenih radnika je udaljeno s posla, od kojih je 46 pozitivno na koronavirus »
Kruška često predstavlja prvi izbor kada želite da bebi ponudite prve voćne zalogaje. »
Mamino mleko je pravo čudo, pročitajte i zašto »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledam majku...