Komentari za tekst "Da li je VERIFIED ® ekspertski prenatalni test za mene?"

Komentara
4
Ostavite komentar
cena testa,hvala
Draga Danijela,

Verified test je najsavremeniji test za ranu detekciju hromozomskih aberacija kod bebe. Može se raditi najranije kada ste 10 + 0 nedelja trudnoće. Analiza se radi iz vaše krvi u kojoj se detektuje bebina DNK-a u laboratoriji “Genesis Genetics” u Londonu.

U ponudi su Vam sledeći Verified testovi:

- Verified plus test (detekcija trizomija 21,13,18 hromozoma i aneuploidija polnih hromozoma, pol bebe) čija je cena 499€.

- Verified premium test (detekcija trizomija 21,13,18 hromozoma i aneuploidija polnih hromozoma + detekcija mikrodelecija na određenim hromozomima, pol bebe) čija je cena 610€.

- Verified all chromosomes - (aneuploidije (trizomije) svih hromozoma (1-22), aneuploidije polnih hromozoma, mikrodelecije: 22q11, 15q11, 1p36, 4p, 5p, pol bebe) čija je cena 699€.

U slučaju da dobijemo pozitivne rezultate imate našu podršku u vidu obezbeđenog savetovanja sa genetičarima laboratorije “Genesis Genetics” uz obezbeđenog prevodioca, kao i plaćene troškove dodatne dijagnostike u vidu amniocenteze u klinici po Vašem izboru.

Za više informacija u vezi testa kao i mogućnostima za plaćanje slobodno nas pozovite na naš besplatni broj 0800 808 808 a možete nam poslati i Vaš broj telefona kako bi Vas kontaktirali.

Srdačan pozdrav.
Verified medicinski tim
info@verified.rs
Molim Vas da mi odgovorite na pitanje sta ukoliko rezultati ovog testa ne budu dobri, da li to znaci siguran los ishod?
Ukoliko test pokaže da postoji sumnja na neki hromozomski poremećaj upućujete se na amniocentezu. Verified testom su u tom slučaju pokriveni troškovi.

Ukoliko su rezultati dobri, a čemu se svi nadamo, možete bezbrižno uživati u trudnoći i nema potrebe za amniocentezom.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»