Komentari za tekst "Alergije i astma"

Komentara
6
Ostavite komentar
ja imam 12god..i kada dobijem gusenje ne znam sta da radim..u opste ne mogu da disemm=(
Jelena, ne bih da te plasim, ali i moja devojcica(sada ima 9 god.)je imala iste simptome. Najbolje je da se javis pulmologu, sto pre se ustanovi dijagnoza bolje je. Decija astma obicno prolazi do puberteta! Nismo nikad imali napade, niti gusenja. Koristili smo samo zastitu(ne koristimo ni nju, vec duze vreme). Sok je veliki, ali je sve bolje kad je pod kontrolom i kad znas protiv cega se boris! Veliki pozdrav!
Morala sam i ovde da se pojavim. Ima ekcem od 3 meseca zivota. Ekcem se skoro ponovo pojavio a on sada ima skoro dve godine. Nase muke su pocele isto pre oko pola godine otkad moja beba ima neverovatan kasalj imao je silne inhalacije i ispijao raznorazne sirupe ali kasalj evo ne nestaje. Koji su simptomi astme da li je moguce da moj sin ima astmu???
caoo dali bi mogao neko da mi kaze malo pre trudnoce dobila sam asmu al nisam imala toliko problema tokom trudnoce sve mi je bilo teze...zivim u italiji i bila sma kod dr.reko mi je da korisitim pumpicu 10 dana koja saderzi budesonide 40mg ,etanol glicerol rekli su mi da je bole da ga korisitim da ne bi doslo do napada ja ga korisitm evo 4 dana i veq osecam da disem punim plucima al se mnogo bojim za bebu...bas bi mi trebalo da mi neko kaze koja su iskustva ako su upotreblavali tako nesto tokom trdnoce pozdravv
Pa Marija ja koristmi galitifen skoro 3 god zbog alergije dr kazu da sam se navukla i sada ne mogu bez njega ima toliko novijih ljekova.Bolje ga zaobidji
DA LI NEKO U PROFILAKSI ASTME KORISTI GALITIFEN I KAKVA SU ISKUSTVA?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Slave su lepa porodična okupljanja, ali nekada mogu biti stresna »
Jedan od najčitanijih tekstova u 2019. godini bavi se porodiljskim i trudničkim bolovanjem »
Tate znaju super da se igraju sa decom, samo ponekada preteraju »
Njegova želja je da ohrabri druge muškarce da zasnuju porodicu bez obzira na virus koji nose »
Jedan od najčitanijih tekstova u 2019. godini bavi se porodiljskim i trudničkim bolovanjem »
Porast broja trudnica sa visokim krvnim pritiskom postaje globalni problem »
Bebac mame sa Frutek avanture upoznale su se sa svim detaljima proizvodnje kašica »
Mame su se u okviru Frutek avanture odmorile, ali i edukovale »
Naši bebci
 • Andjeo
  hmmmm...
  MALI ANDJEO
  lara
 • Avion
 • Beba Vuk
  Beba Vuk
  smeško