Komentari za tekst "Alergija na bubašvabe"

Komentara
3
Ostavite komentar
Moja supruga i ja probali smo mnoge prirodne preparate sa kojima se mogu oterati bubasvabe ali nam to nije uspelo sve dok nismo pozvali Istrebljivaca http://www.istrebljivac.com/ koji je problem resio, ostaje nam da cekamo da li ce se opet pojaviti.
Ja sam imala problem sa bubašvabama koje su izlazile iz slivnika u kupatilu, probala sam par nekih metoda samostalno ali nisu mnogo pomagale. Po preporuci sam pozvala jednu službu (http://www.dezinsekcija.net/) koja je veoma brzo istretirala moj stan i rešila me ovih napasti.
Postoje razni načini da se otarasiite buvašvaba u kuhinji, kao što su određene krede ili brašna. Ali na žalost to nisu trajna rešenja, otera ih na kratko i posle nekog perioda se jave opet. Zato sam ja pozvala službu koja se bavi time , sam proces traje petnaestak minuta nakon toga nema više buba. Tako da ukoliko vam zatreba neka služba moj preporuka http://www.dezinsekcija.net/
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»