Komentari za tekst "Osam zamki pri davanju imena bebi"

Komentara
93
Ostavite komentar
Imam sina,zove se Djuradj.Nama se dopalo bas,nismo se dvoumili.
Stefan ❤
Imam jednu ćerku i drugu na putu. Prva ćerka mi se zove Maša,sada ima 3 godine a i u vrtiću je sve vaspitačice zovu Marija jer im deluje neuobičajeno da se neko dete zove samo Maša. Druga ćerka je trebala da se zove Ema,ali kada je suprug doveo Mašu iz vrtića jedan dan ona je mene krenula da zapitkuje da li se ona stvarno zove Maša ili je Marija...Tada smo odustali od tih kraćih imena koja su izvedena od nekog dužeg jer bi Emu verovatno zvali Emilija. Tako da će drugo dete biti Katija,nekako je neuobičajeno i neće joj niko mešati ime. A što se inicijala tiče,sa tim nemam neki problem. Maša je MM,a Katija će biti KM,tako da sa tim nemam probleme.😃
Коста. Како год га "надимковали", не потресам се :)
Има онај фазон: "Дижи се, сине, да чича смести кости...", нама је смешно, породично имамо смисла за хумор, па нас такве форе не потресају, већ им се и ми насмејемо, чему ћемо и дете учити :)
Devojčica Tara 😍
Тата нам је Ивица,мама Ивана а наша девојчица је Ивона...😀😀
Mi očekujemo Ognjena. 😁
Ja imam Nadju, i Pavla. Nadju su vec pogresno u knjizicu upisali, cirlicno dj, a vec jako pismene sestre pisu Nadija. Kada sam bila u socijalnom oni su me pitali zasto sam dala detetu Tursko one, i zasto nisam pre razmisljala o tome, odgovor nisam imala, ali sam pitala kako upisuju nekog ko se preziva Djuric, Djordjevic.... oni su samo slegli ramenima, pa sam dobila ispravku knjizice, o njihovom trosku. Pavla vec svi zovu Paja, Paki, ali ja se ne dam. Zelja naseg kuma he ispostovana, izabrali smo imena koja je on dao. A i meni se svidela.
Mi cekamo Kseniju .Princeza Ksenija,divno ime
Jakša, retko i lepo...
Imamo ih troje, Dunja, Dušan i Danilo. Dunja i Dusan nisu namerno na slovo D, ali kad je vec tako ispalo, onda je Danilo ciljano na isto slovo. Zovu ih "Dudići".
Dobili smo decaka 5.marta i dali mu ime Danilo. Oznaceni smo kao ljubitelji i postovaoci predsednika nam AV, jer isti datum je njegov rodjendan a isto ime ima njegov sin. Sta da se radi, kasno smo saznali.
Mi cekamo Luku 💙👶
IVAN 💙
Ako bude cura bit ce Vasilisa (Vasilia) 😊😊😊
Moj sin se zove Armin ♡♡♡
Ime Julija znaci blistava. Juli je najblistaviji mesec u godini, zato se bas taj mesec tako zove. Bas kojesta, zena s bradom.
Imam sina zove se Vanja i muz i ja smo birali imena i ovo je bilo najlepse za decaka a da nije standardno ma da u zadnje vreme ima mnogo decaka sa tim imenom
Moj decak ce se zvati Metodije
Rugaće se obrni-okreni. Ja sam uvek bila Isi sisi u vrtiću i školi a kod kuće Doda. Danas mi ništa ne fali niti me iko zove Isi a kamoli Isi sisi
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Još jedno u nizu dokaza čuda nastanka novog života »
Kada napravite CV svom malom influenseru, on izgleda ovako »
Ako mama nije kod kuće, za kreativne i domišljate tate nema brige »
Da li je došao trenutak da se oda počast svim divnim i brižnim tatama? »
Još jedno u nizu dokaza čuda nastanka novog života »
Naučnici su ustanovili da prođajna težina ima uticaja na zdravlje u odrasloj dobi »
Ukoliko skijate ili se sankate, poželjno je pratiti potrebe bebe i praviti pauze za podoje »
Žitarice ili cerealije su prema najvećem broju preporuka prva čvrsta hrana koju beba treba da proba. »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledam majku...