Komentari za tekst "Igračke za decu do dve godine"

Komentara
10
Ostavite komentar
Nas sin najvise voli raznorazne posudice,da stavlja i vadi iz njih sve i svasta, voli da pravi kulu i slaze velike lego kocke. Takodje se udubi u knjigu i decju novinu, stalno je citamo. Najveca radost mu je bila dve velike pomorandze koje je spustao niz tobogan u stanu po ceo dan, one se otkotrljaju pa ih on posle trazi. Ima 17.meseci.
Svaka cast Petre!
Svako dete se razvija drugacije..to sto neko prohoda sa 10 meseci ili zna azbuka sa tri ne znaci da je pametnije..to samo roditelji vole da se hvale moje dete ovo moje ono umesto da uzivaju sa njima..pozdrav za sve roditelje cija deca ne igraju fudbal sa godinu dana na dva svestska jezika:-)
Imam decaka Luku,prohodao je sa nepunih 11 meseci...sada sa 13..ne mozemo da ga stignemo u parkicu...Nas mali nemirko..
@ivana
Moj Dušan je samostalno napravio par koraka na dan kada je ušao u 16. mesec. Evo, za četiri dana je nadoknadio sve "propušteno". =) To je sve normalno i ne treba brinuti. Ne treba samo forsirati, ali treba detetu omogućiti da se slobodno kreće. Ona će se sama pustiti kada se bude osećala dovoljno hrabrom (ili se jednostavno zaboravi, pa krene po neki predmet i nerazmišljajući o hodanju). Naravno da je ponekad zabrinjavajuće da vidiš dete i mlađe od tvog, a da korača sigruno. Svako je dete priča za sebe. Ja sam prihvatila da je moj Dušan veoma oprezan momak. I evo već 4 dana uživam u njegovom ushićenju dok korača sam ponosno kroz ceo stan (bez pridržavanja). Klinci su čudo.. Pozdrav za sve mamice..
lepo
Moja Nina ima 13 meseci ali jos uvek se ne pusta sama da hoda.Da li neko ima slicno iskustvo,a i neki savet...
Mihaila ima 16 meseci, voli loptu, sudje i knjigu debelih korica o zivotinjama uvek cuva na vidno mesto, zahteva da zajedno listamo i objasnjavamo slike.
Moja devojcica ima dve godine,zove se Elena.I obozava da se igra sa sudovima tako da smo joj kupili kuhinjicu i ona sada uziva igrajuci se.Ali isto tako obozava knjigu pepa prase i sl.zatim guralica ili kako je vec ko zove autic na kom moze da sedne i da nogicama pokrece.U sustini zanima je dosta toga,pa i sama nezna sta ce pre.
MOJA MALA TARA IMA 15 MESECI VOLI JAKO LOPTE A KHJIGE OBOŽAVA POGOTOVO SA ILUSTRACIJAMA BEZ TEKSTOVA GDE SU ZIVOTINJE ILI NEKI PREDNETI BIOJE OBLICI JA JOJ POKAZEM U KNJIZI NEKU ZIVOTINJU PONOVIM JOJ PAR PUTA ZAPAMTI PA JOJ DAM DA MI PRONADJE TO STO SAM JE PITALA I USPEVA NAM DA JE SAMA NADJE I POKAZE.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koje lekarske preglede bi trebalo uraditi pre nego što počnete da postite... »
Neke bebe ogladne baš u nezgodnom momentu »
Koje lekarske preglede bi trebalo uraditi pre nego što počnete da postite... »
Prepoznavanje simptoma sinusitisa je ključno za pravovremeno lečenje »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Učenici jedne škole u Užicu uče lekcije kroz igru i snimanje filmova »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Za kreativne i domišljate tate nema brige»
U junu nećete moći da vozite električni trotinet bez registarske nalepnice »
Kako posramljivanje utiče na mališane i zašto ga treba izbegavati »