Komentari za tekst "Saveti za odabir trudničke garderobe"

Komentara
13
Ostavite komentar
Ja sam trudnica u Novom Sadu, i ne mogu da nadjem normalnu letnju garderobu. Uglavnom prodaju helanke, a kosulje i haljine su uglavnom samo ogromni brojevi za punije zene. Nista lepo, moderno, i pravljeno bas za trudnice ne postoji. Sramota.
Imate stranicu na fb i instagramu, Zuzunela odeca za trudnice, domaca proizvodnja, imaju bas lepe stvari za trudnice
Ja sam se ziva namucila sa H&M i C&A u Beogradu. Brojevi koji su u ponudi su 34,36,44,46...a 38,40,42 su oni koji se najpre prodaju...oni cini mi se narucuju te brojeve jednom godisnje. Izbor trudnickih jakni je strasan... zima dodje, a ja ne mogu da prosetam parkom kako lici. Ako sam sad 7. mesec...sta cu raditi u januaru, da sedim u kuci? Ne znam kako se vi mame snalazite ali mene panika hvata... adekvatnih butika za nas nigde...a bas i ne zelim da izgledam dronjavo i zapusteno u trudnoci
Draga Ana, umesto da osudjujes i pametujes bez ikakvog povoda, brini o sebi i svom zivotu. Nije tebi mesto ovde. Napacenih, neostvarenih i nesrecnih ljudi ima previse. Da ti je palo pamet da komentar zadrzis za sebe, mesto da svoju zlobu iskucas i namucis se da je prosledis, dusa bi ti bile daleko cistija i svetlija i izbegla bi hranjenje svoje tamne strane.
Ja sam od datuma postavljanja komentara izrodila dvoje dece i vratila kilazu na broj pre prve trudnoce. A sta si ti radila protegle dve godine? Gde si ti danas?
Srdacan pozdrav od ispunjene i srecne mame! 😘
Da se nisi zdrndala 20 kila našla bi.
trudnice iz Beograda imate butike Eleni. pantalone, moderne kostaju 2500 hiljade. helanke 1000 din. ima raznih modela i boja, pogledajte.
a sad meni recite kako se kupuje brus u trudnoci? u 20 sam nedelji i s.se mi vise :-) ...teske su a ja nemam pojma koju veliconu da uzmem?
da uzmem veci, posto ce da rastu ili ne...nisam pametna.
i gde ima da se kupi, neka pristojna cena da bude? hvala :-)
Sve do sedmog meseca sam nosila sportske bruseve jer su mekani, nemaju zice, a jaki si i sve drze na svom mestu. Samo pripazi na velicinu. Ja sam nesrazmerna pa je bilo malo teze ali sam nasla vrlo lepe sa tankim bretelama u H&M-u.
Imas u C&A, H&M (u Delti), Woman secret-u, i Mothercare-u...za trudnice i porodilje...po mom misljenju ovi u Mothercare-u su najbolji, jer su potpuno pamucni i lepog su dezena (meni je npr i to bitno)....ali su za nijansu skuplji oko 3000 :/ (ali i vrede) :D
Meni se baš dopadaju pantalone na tregere,ali šta god sam pogledala na netu je najčešće bzvz. Da li ima u Beogradu neko mesto,za koje neka od vas ovde zna i naravno,da su cene povoljne.
Ima u C&A i H&M, ali u delu koji nije za trudnice....uzmes veci broj i Bog da te vidi, kod mene funkcionise :)
Za sve trudnice iz Novog Sada,odlične farmerice u Dunavskoj,cena super,domaća proizvodnja,juče sam ih kupila...
Za sve buduće mame iz okoline Novog Sada, želim da vam kažem da sam našla extra farke i odeću za trudnice u Novom Sadu u Dunavskoj 23. u pasažu Farke za trudnice su po ceni od 2600 din i stvarno su moderne, uzane, onako izbledele sive sam kupila ma extra, kad navučem čizmice na njih ima mama da bude zgodna ;)
Ja sam sve nosila sto i pre trudnoce osim sto sam kupila nekoliko pari farmerica na lastis... Ali ja sam samo u stomaku dobila pa mi nije bio problem sa starim stvarima...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »