Komentari za tekst "Kupovina prve odeće za bebu"

Komentara
14
Ostavite komentar
Ja sam bila baš srećna kad sam išla u tu prvu kupovinu! Napravila sam par grešaka, normalno, ali nema veze. Kupila sam, recimo, aspirator za nos sa onom gumom a od njega vajde nikakve nema. Super je osećaj kad peglaš sve to i spremaš se za dolazak bebe.
spisak stvari za porodiliste zavisi od samog porodilista tako da ovaj i nije od neke koristi, sto se tice stvari po dolasku kucu licno mislim da su benkice prevazidjene i neprakticne, bodici, zeke, i trenerkice su sasvim dovoljni za pocetak
Meni su mucnine pocele od drugog meseca. I trajale sve do kraja trudnoce. Posto nisam nista mogla pojesti a da mi nije muka pitala sam doktora za misljenje. Rekao mi je da dok beba napreduje nema razloga za brigu.
ovo je tekst o kupovini prve odece za bebe !
Pozdrav svimaa! :)
Sasvim je normalno imati mučnine, pogotovo u prvom tromesečju. Ukoliko drastično gubite na težini, posavetujte se sa lekarom. Mada, mislim da nije to ništa alarmantno. Ja, npr., nisam imala problema sa tim ni dan, dok moja majka sa mnom jeste. :) Izbegavajte jake mirise i začinjenu hranu. Svako dobro. :)
Cemu ovi minusi,pitam se...
A kakve veze imaju mucnine sa ovom temom?? Ima li mama koje su se skorije poradjale u niskom porodilistu? Jel ste nosile garderobu za bebe za boravak u bolnici, ili samo za izlazak?
Pozdrav svim mamama i budicim mamama!U 13. nedelji sam,vec par dana imam uzasne mucnine i stalno povracam.Imala sam ih i do sada,ali ne ovolikog intenziteta,pa me zanima da li je to normalno ili bi trebalo da obratim paznju na nesto!Hvala unapred.
Zdravo! Ja sam ih imala prva 4 meseca i moje mucnine su bile konstatne i velike i stalno sam povracala. Smetala mi je i voda. To je normlano,moras naci sama sta ti prija od hrane i pica i nikako nemoj puno da jedes,bolje da jedes cesce a da ti obroci budi manji. Nadam se da ces uspeti da nadjes neki svoj balans i da ce ti mucnine brzo prestati.
Hvala draga,ali ja sam ih do sada dvoje rodila! :*
Moje mucnine su se jako pojacele od neke 12.nedelje i tim celodnevnim intenzitetom su trajale sve do pre 5-6 dana. Sada sam na polovini 17.nedelje, ne mogu reci da su u potpunosti prestale, ali jave se tek ponekad, cesce uvece, krace traju...samo polako i trudi se da mislis na bebu kako bi ti bilo lakse :-)
ja sam izgubila 3kg do 10.nedelje. doduse nisam povracala ali nisam mogla da jedem, samo neke sendvice i plazmu sam mogla. ne brini nista sve to prodje. probaj da jedes cim otvoris oci, meni je tad bar bilo lakse. posle ces jesti kao zmaj. ja sam sad u 20.nedelji povratila sam one kile sto sam izgubila i dobila jos 5. u 10.nedelji sam imala 53kg.
Sasvim je normalno ja sam mučnine imala do 3-ćeg mese
ca trudnoće i ništa nisam mogla da jedem,čak i vodu kada popijem ja povraćam,ali to se vremenom gubi,sada sam 34-ta nedelja i uživam u trudnoći i čekam dan kada ću se upoznati sa mojim prvim mališanom!Pozdrav. :-* :-)
Normalno je. Ja sam imala mucnine do 4 meseca, posle malo manje, nisam mogla da jedem nista sem plazme i gubila sam na kilazi. Al sve je to ok, sada sam 35 nedelja i sve je ok.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »