Komentari za tekst "Nesigurnost u ranoj trudnoći"

Komentara
21
Ostavite komentar
Htel bih da pitam,pokusavam vec godinu i nesto dana da ostanem u drugom stanju sve je uradu celokupan ginekoloski sta moze biti problem?Imala sam problem sa eserihijom.
Mislim da eserihija nije tu značajan faktor da li je partner isao na pregled nije sve uvek do žene, a opet nije ni neki dug period da mora da znaci da nešto nije u redu sto manje budes razmišljala kad ce se desiti pre ces zatrudneti :)
Imam jedno pitanje Juče sam uradila test za rano utvrdjivanje trudnoce i pokazalo mi je dve crte s'tim sto jedna tamnija a druga malo bledja da li je to pozitivan test ja mislim da jeste.. Ovo mi je orva trudnoća..
Ja bih htela da postavim pitanje juce sam uradila test za rano utvrdjivanje trudnoće i pokazalo mi je dve crte s' tim sto je prva bila tamnija a druga malo bledja jel to nema nikakve veze i jel test pozitivan ja mislim da jeste... Ako mozete da odgovorite jer mi je ovo prva trudnoca..
Nije vazno da li je jedna tamnija od druge. Jedna linija se svakako pojavi a ova druga se pojavi samo ukoliko ima u urinu hcg hormona, ako ste trudni.
Jedino mogu da omanu ako koristite neku hormonsku terapiju.
Pise i u uputstvu.
IMAM 20 GODINA OSTALA SAM U DRUGOM STANJU ALI IMAM STRAH DA NECU USPJETI DA ZADRZIM JER NISTA O TOME NE ZNAM STA ZNACI U NALAZU GM PROMJERA 8MM BEZ JOS VIDLJIVOG EMBRIONOG ODJEKA HVALA...
Kakve veze ima sto imas 20 godina ja sam prvo rodila sa 18 a sad cekam drugo sa 23 pa mi nista ne fali sve može da se nauči gestacioni mesak je gm I veličina je 8mm to je supljina u materici u kojoj treba da se nalazi plos nema vidljivog embrionog odjeka još mislim da je to da još uvek nema ploda pa verovatno imas zakazan pregled za još koji dan da vide dal ce se stvoriti verovatno je bas rana trudnoća nisam sigurna tačno za ovo drugo uostalom doktorka ti služi da je pitaš sve ovo. Deca nisu igračke ako ih već pravite gajite ih I volite neko godinama pokušava i muči se da se ostvari kao majka.
Ostala sam trudna ne znam ni ja kada.Pre deset dana nakon sto sam uradila test otisla sam kod ginekologa i potvrdio mi je trudnocu.Mnogo se plasim da cu nekako da ugrozim bebu,imam 16 godina i zivim sa verenikom.Da li smem da pusim i pijem gazirano u trudnoci? Termin mi je 27.10.
Ja sam sa 16 godina gledala crtane 😅😅😅
Neka je tebi sunce moje sa srecom ali neke stvari ces shvatiti kad tvoja djeca odrastu pa kad vidis za sta si bila uskracena.
ne bi trebalo da pusis a pogotovo sa 16 godina nisi ni razvijena kako treba ti , jos da cigaretama stitis bebi.
Vo prvij sam mesecom trudnoce,doznala sam prije 10 dana,,beba se jos ne vidi,plasim se puno,zato sto sam pila lekove za deprresiju prije trudnoce,,majke moje dajte mi neki savet moim vas,,dali neko ima iskusta sa ovim kao ja? i dal je neko nastavo piti lekove za vrjeme bremenosti,,hvala vam puna,,molim vas za sovjet..
U ranoj trudnoći,tj. u prvim danima iste koristila sam nekoliko tableta (3-4 komada) protiv glavobolje,pa me sada zanima da li to može škoditi razvoju ploda?
Da li se moze zatrudneti onda kada se pravi pauza izmedju dve kutije kontraceptivnih pilula?
Draga marija, ja sam pila antidepresiv do 5 nedelje trudnoce, cim sam saznala da sam u drgom stanju bacila sam sve. Sada sam u 6 mesecu i hvala bogu beba je super
Draga Majo, meni se isto to desilo i sad sam u 5-oj nedelji trudnoce :)! Moguce je da su ti tad bili plodni dani...
imala sam odnos sa muzem 12 dan.. posle par dana su mi poceli bolovi blagi u grudima, malo stomak, iscjedak, i cudan ukus na pojedinu hranu kao da cu da se prehladim... ciklusi su mi do 35 og dana a poslednji mjesec je bio na 40 jer sam imala problem sa cistom na jajniku... da li je moguce da je ovulacija bila tada ? napisite mi sta mislite o tome ako mozete jer sam sva zbunjena
Tek sam saznala da sam trudna a vec sam 6ta nedelja i naravno bas sad je nasao da me zaboli zub. Da li smem ici zubaru i resiti problem i kako to uostalom funkcionise do kad smem da idem kod zubara a kada ne smem iako me puno boli zub?
pre trudnoce sam jedno dva meseca uzimala antidepresive ali sam pila i folnu kiselinu uz njih.kad sam uradila test na trudnocu i bio je pozitivan sam prestala uzimati.sad sam 7 nedelja trudnoce i interesuje me da li mogu biti koje posledice na bebu?
detekcijom mi je utvrdjen pozitivan HPV,da li to utice na trudnocu,da li mogu imati neke komplikacije?
koji je najlaksi porodjaj?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »