Komentari za tekst "Kupovina kolica za bebe"

Komentara
16
Ostavite komentar
Cam Comby 3/1 nemogu vam opisati koliko sam zadovoljna . Po meni najbolja.. imaju kolevku koji moze da se namesti u 3 polozaja a beba u njemu spava kao da je u krevetcu,naravno sportski deo kada je beba malo veca i autosediste ,sve se kaci na kolica i moze da se rotira da gleda napred ili u vas . Cena pristupacna. Ja sam prezdovoljna..
Mi smo kupili Cybex Balios S. Nismo htjeli 3 u 1 sistem i smatramo da nismo pogriješili. Kolica imaju mogućnost da u njima leži novorođenče, stoga smo smatrali da nam korpa ne treba. Kupili smo njihovo autosjedišta i baš smo zadovoljni.
emilija, koje autosediste ste uzeli za novorodjence? Da li ste ga vozi u autosedistu u kolicima ili od pocetka u standardnim kolicima? Hvala unapred, ja bas razmisljam o ovim kolicima
Dragana,
Za novorođenče smo dobili na korišćenje neko "jaje" od Per Perega i vozili smo je u njemu do 6 mjeseca. Što se šetnji tiče, vozili smo je u Balios S kolicima, bez dodataka - od samog početka. Kolica imaju opciju da se naslon skroz spusti i pogodno je za bebu od rođenja.
Iz dosadašnjeg iskustva, savjetovala bih ti da uzmeš i jaje (auto sjedište) isto od Cybexa jer ćeš moći u njemu da voziš bebu u kolima, a onda isto to jaje prebaciš u kolica. Ja bih dakle, pored kolica Balios S kupila i njihovo jaje. S druge strane, ako neko ima da ti pozajmi jaje od drugog proizvođača i to je uredu, s obzirom da taj period, do 6 mjeseci, brzo prođe.
Da li neko moze da mi kaze sta koristiti za prevoz bebe ako se ne odlucimo za kupovinu 3u1 kolica koja imaju nosiljku od 0-13kg? Hteli smo da uzmemo samo kolica jer tu nosiljku relativno brzo preraste.
Hvala ti na misljenju. Znaci mi puno.
Najbolja su ti ta kolica 3u1.Nosiljka sama zna kostati i do 10.000,a kolica hauck 3u1 imas i za 20.000 u Aksi.To ti je najbolje.A ne preraste tako brzo kao sto mislis.Auto sedista imas i do 18kg.Kasnije samo kupis ono sediste za vecu decu,jer kad kupujes sve pojedinacno skuplje te kosta.Ja sam uzela kolica za 10.000,a da sam sacekala naisla bih na ta hauck.Meni se svidjaju i povoljna su.Bolje razmisli,nemoj brzati.
Da li neko moze da mi kaze koja su kolica najbolja za blizance...... ja bih set 3 u 1... ali ne volim one na tri tocka... hvala unapred
Interesuje me sta mislite o chicco I move kolica?
Mi imamo CAM Comby family 3 u 1 i prezadovoljni smo. Nisu bas jeftina, 505e, ali se isplati.
mi smo kupili kunert silver 3u1 i DIVNA SU!!! detalji su na sajtu. oinace,kozete se informisati na sajtu a nacicete ga prwko google-a ako kucate kunert 3u1.
Ono čime smo se mi vodili je sledeće: kada se sklope da mogu da stanu u naš gepek (dužina sklopljenih max 100cm), da budu što lakša, da možemo da ih kombinujemo sa auto sedištem, da ima kaiševe za osiguranje i da ima više položaja ležanja. Na kraju smo se za Cybex odlučili i nismo pogrešili.
Cao Jelena...i mi gledamo Cybex ;-) samo me brine lezeci polozaj za novorodjence,pod kojim je uglom...koji model vi imate? Hvala unapred ;-)
mi smo pri izboru gledali: kompletan dizajn, cenu, tezinu(ne preko 10kg), da bude trotockas i da se beba moze okrenuti ka onom ko je vozi i od njega(zbog sunca, vetra...)
U kompletu smo dobili korpu(beba lezi) i ono klasika-beba sedi..u 3 polozaja....
ABC design, Cobra su nasa...
Iscekujemo bebu, pa vam tek z anekoliko dana mogu reci i iskustvo..
kad smo kupovali kolica istosmo mislili da je chicco najbolji,medjutim ispostavilo se da postoje mnogo bolja i funkcionalnija kolica za manje novca. S obzirom da ide lepo vreme za iznosenje bebe uvek moze da se iskoristi auto sediste grupe 0 od 0-13 kg a kolica je bitno kupiti da budu laka i funkcionalna sa 5 polozaja. Mi smo kupili Hauck i zadovoljni smo njima srednje su tezine al se lako njima upravlja, dobije se navlaka za kisu i za noge st je ok. Sada smo presli na letnja kolca isto hauck jer je bebac porasto pa su nam ona prakticnija.Mnogo hvale sam cula i za peg-perego ali moj decak je rodjen dugacak 58cm tako da bi nam ta bila vrlo brzo kratka.Treba voditi racuna i o komociji kolica da ne budu kratka ili previse uzana.
zanimljiv tekst, ja jos razmisljam o kolicima a bio bi lepo da vi koji ste vec kupili kolica date neke savete... zanima me da li ste zadovoljni za chiccovim kolicima 3u1? hvala unapred
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »