Komentari za tekst "Vaša 6. nedelja trudnoće"

Komentara
1769
Ostavite komentar
Zdravo da li ima neko iskustvo sa cigarama u trudnoci dal je to lose kao sto svi pricaju
Pozdrav.
Trudna sam 6.nedelja, druga trudnoca.
Jos uvek dojim decaka od 18 meseci .
Sledece nedelje imam zakazano kod dr.
Imate li savet kako prekinuti dojenje? Da li je rizicno dojiti ?
Za sad ne uspevam da ga odbijem.
Hvala
Ja sam uspela u devetoj nedelji. Tri noci odvikavanja samo, a vecernji podoj iz prvog izbacila, cak i neplanirano, uz flasicu caja i mleka.
Ja sam sada u 6. nedelji, a devojcica nema ni 11 meseci.
Ona bas voli da sisa kad se uspavljuje.
Citala sam da u urednim trudnocama nije problem i da moze da se desi da zbog promene ukusa mleka oko 5. meseca trudnoce sami prestanu, ali mislim da bi svakako do drugog tromesecja trebalo da ih odviknemo.
Nadam se da si uspela.
da li je neko imao u trudnoci 6+4 malo slobodne tecnosti u duglasu i sta to tacno znaci
pozdrav drage ženice po kalendaru sam 6 tjedana trudna 2 trudnoća nemam mučnine ali se osjećam umornija i stalno sam gladna , uradila sam test i pozitivan je . da li trebam da pijem duphaston protiv pobačaja dobila sam ga u prvoj trudnoći isto u 6 njedelji i ipak je došlo do pobačaja . kažu da je 1 tromjesječje opasno💕 pozz
Zdravo.Konsultuj se sa doktorom.I ja sam 6 nedjelja nemam mucnine ali bih stalno spavala..Također i ja sam imala spontani pobacaj prosle godine u 8 nedjelji trudnoce iako sam pila duphaston..Sretno ❤️
Pozdrav drage zene
Po Aplikaciji sam 6 nedelja trudnoce . Moja zadnja mensteuacija je bila 03.04.2023 . Menstruacija mi je kasnila 6 dana uradila sam 3 testa , sva tri su bila pozitivna , druga crtica se slabije vidjela . Medjutim 7 dan kasnjenja se pojavi krv . Nije bilo jakog intenziteta , trajalo je dva dana , treci dan samo smjedje . Kod doktora sam bila u Petak , nije mogao vidjeti nista na ultrazvuku zbog krvi . Rekao mi da dodjem u Srijedu ponovo . Izvadili su mi betu i dali neku Injekciju pa sad cekamo . Inace prvu trudnocu nisam krvarila , zbog toga se sad bojim da nije bio spontani . Ponovo jucer sam radila test i dalje je druga crtica slabije vidljiva . Da li je netko imao slicnu situaciju ?
Cekanje je najgore 😥
U Srijedu bila kontrola , na ultrazvuku nema nista 😔 U krvi Beta povisena . Ponovo ni uzeli krv i u Ponedeljak kontrola. Ili sam prerano otisla doktoru ili je vanmaterična trudnoća . Kucni test je i dalje pozitivan . Sad se druga crtica bas vidi . Nije vise blijeda .
vjerovatno ste dobili progesteron depo.ja ih primam preventivno zbog prethodnog missed ab. mirujte i mislite pozitivno,sve će biti ok.
Cao drage zene ,trudna sam 6+4 , maloprije mi je pojavila krv, koristim vaginalno progesteron(danas ginekolog ne radi)ujutro imam kontrolu ...uzasno me strah jer sam prije dvije godine izgubila trudnocu u ovom tjednu.. 😭😭
Nadam se najboljem 🤲
Svi nalazi uradjeni i perfektni ali nazalost danas na kontroli doktor nista nije vidio. Imam jos jednu kontrolu u petak pa da odluci sta dalje danas mi je urafio Betu pa da provjeri da nije vanmatericna i jos jedan uz ce odradit..
2020 sam izgubila jednu trudnocu u 6 sedmici i sad opet 6+5 po kalendaru.
ja nemam nikakve bolove ,niti odliv kao prvi out kad sam imala spontani, samo imam ponekad te tragove roskaste krvi ali kaze da mu nista nije jasno zbog cega i kako nemam odliv ako je bio spontani .
Jeste li radili test na trombofiliju?
Krv mi je stala , nije bio odliv nego na papiru tragovi... Drzite mi fige , javim Vam se sutra ❤
Ćao, žene, trudnice, buduće mame... Trudna sam po menstruaciji 7 +1 a po ultrazvuku 5 +2, plod je 10 mm kaže doktor da je to malo, ima srčane radnje, da li je moguće da sam kasnije imala ovulaciju, tj kasnije zatrudnela a pritom su mi menst na 28,i 32 dana nisu redovne tj. Curka mi braonkasto kad idem u VC, rekao mi je doktor da sačekamo još koji dan, bila san juče u subotu, idem sutra opet na ultrazvuk, da vidimo kakvo je stanje, kako napreduje, malo se plašim, videćemo.. Šta mislite o tome, ženice..?
Zdravo zene, 5+3 nedjelja. Juce sam bila doktoru, gdje mi je potvrdio trudnocu. Ali kaze da je rizicna jer se kako kaze gesticijski mjesak formirao ka lijevoj strani.
Ali da ce ako se pricuvam 15 dana i ne bude doslo do pobacaja , plod rasti i napraviti svoj polozaj u normali. Da li je neka od vas imala ovakav slucaj, jer bas sam zabrinuta.

Zdravo žene, zadnji ciklus mi je bio 6og februara, prije nekoliko sam uradila test pozitivan je. Po nekom kalendaru sam 6 nedelja, a negdje piše 5+ pa me zanima da li neko zna kako se to računa :)
Ti si danas 5+3(ako ti je poslednji ciklus bio sestog februara), a to ti piše tako i nekada se računa tako jer si ti danas tek treći dan šeste nedelje. Navršila si punih pet, zato se računa tako. I doktoru kada odeš, on će takođe racunati ovako kako sam ti rekla
Zdravo trudnice, ja sam 5ta nedelja, bila sam na UZ trudnoća mi je potvrđena samo, nije se moglo čuti nista. Beta mi je 3054, da li ima neko iskustva da me posavjetuje. Prije ove trudnoće imala sam spontani u 8oj nedelji i bas me je strah
Ja sam radila betu svaki treći dan, do pregleda sa doktorom, samo da budem mirna i da vidim da beta normalno raste tj duplira se. A nije se moglo cuti ništa jer je prerano, tek negdje od punih 6 nedjelja se može cuti otkucaj srca, ne brini. I ja sam panicar otišla doktoru u petoj nedelji, potvrdio je trudnoću, pa mi rekao da se vratim nakon 10-15 dana, da čujemo otkucaje srca. Sve dok se beta normalno duplira, sve je okej
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »