Komentari za tekst "Najčešći bolovi i neprijatnosti u prvim mesecima trudnoće"

Komentara
47
Ostavite komentar
Iz iskustva vam kazem, četvrta trudnoca, bolovi u ledjima sva četri puta. Sasvim slučajno sam pronasla resenje. Verujte mi koliko god bilo vruce napolju ( i zvucalo smesno i bolesno) ugrejte ledja! Znam, znam luda sam, blesava, kazi te sta god hoce te, ali ovo zaista pomaze. Iskreno, sta vas kosta da probate.? Sada je na vama da odlučite, da li ce te i kako da ugrejete ledja. Prsluk, umotavanje u peskir, čašaf cebe kupka..... Srecno
Da li je neko od vas imao bolove u krstima na pocetku trudnoce?
Ja ih imam trenutno ..i plasi me ..ne znsm da je razlog zavaljena materica...koliko dugo su ti tr a j a li bolovi
u 8 sam mesecu trudnoce, i uzasno me ledja bole sta da radim??? dali neko moze da me posavetuje ?
Da li se neka trudnica susrela sa isijasom. 34. sam nedelja imala sam blagi isijas pre trudnoce koji se malo smirio. otkad sam ponovo trudna bol se vratio, sada gore nego ikad. Ne boli me jedino kada lezim. Boli me leva strana lumbalnog dela tacnije guza nogu ne mogu sa savijem ka stomaku od ukocenosti i bola u zivcu. Na ledjima ne mogu da lezim ni malo jer se bol odmah spusti zadnjom stranom butine i jako pece. Najgore je jer sad ne mogu da uzmem nista jace protiv bolova, popijem paracetamol i utrljavam doklofen kremu ali ne pomaze. Plasim se prilikom istiskivanja bebe da stvari posle ne budu jos gore. Molim ako se koja trudnica susrela sa ovim da podeli svoje iskustvo. hvala.
u 19. sam nedelji trudnoce. Zanima me da li je neka trudnuca imala bolove u ledjima, tacnije krsta i kukovi. Uvece, pri spavanju, teze mogu da nadjem odgovarajuci polozaj. Mozda masaze, vezbe? Zanima me kako ste vi korigovale ovu bol. Pozdrav i hvala unapred :)
znam da je dosta vremena proslo od vaseg pitanja, ali se nadam da cu bar nekome pomoci. Ja sam nasla resenje u banana jastuku, konkretno sam kupila "beluga" jastuk i super je. Stavim ga izmedju nogu kad lezim na stranu i nemam vise bolova u kukovima i krstima...
Uopste ne znam gde da posaljem pitanje ,u sedmoj sam nedelji trudnoce jako sam uplasena jer sam pre dve godine izgubila bebu u punih 6 meseci, sada opet imam bolove kao da cu da dobijem ,ne mogu nocu da spavam nemam krvarenje.DR kaze da je sve ok ali ja ipak brinem i onda su pricali da je sve ok,pa nije bilo .
Ja sam sada u 8 nedelji trudnoce,takodje imam jake kontrakcije i rizicnu trudnocu. Doktor mi je preporucio strogo mirovanje, pretpostavljam i vama. Ako je tako onda morate mirovati. Ja koristim i lekove za odrzavanje trudnoce, i moram priznati da mi se bolovi smanjuju. Nemojte toliko negativno razmisljati jer vam to utice i na visak nervoze, a to vam nikako ne treba. I odmarajte sto vise!
Draga dina ako ces da poslusas moj savjet otidi dokt.jer isto se meni desavalo i utvrdeno je da je bebici nisko glavica- niska trudnoca i moram sto vise da mirujem inace prva mi je trudnoca i do sada nisam imala pretjeranih boloba osim tog ostrog probadanja u donjem dijelu stomaka
Jak bol u stomaku, nocima nemogu spavati, 13 nedelja trudnoca je stara, da li su to normalni simptomi u trudnoci ili moram na pregled...
moj problem je da zapravo ne znam da li sam i u drugom stanju i ako sam bila na pregled kod lekara..radila sam test i pokazao je nagativan..a lekar je rekao da sumlja na trudnocu ali nije bio siguran..zadnja menstreuacija je bila 19.septembar..sta dalje..
U 18.-oj sam nedelji trudnoce i imam bolove u jajnicima,koje do sada nisam osetila, ne ometaju me previse u kretanju i sl., ali sam se malo uplasila da li je to mozda opasno po bebu ? Kontrolu imam za dva dana, pa me zanima da li je neka od vas imala slicna iskustva i da li je potrebno da pozurim kod ginekologa ?? Hvala :)
Postovanje,
U drugom stanju sam, jos uvek nisam iska kod lekara da potvrdim za sad sam samo uradila test koji je pokazao pozitivam rezultat. Imam problem pojacanog sekreta, koji ima neuobicajen miris, sta raditi?
cao svima... ja sam u 28. nedelji trudnoce i ponekad imam neprijatnu nadutost stomaka i otezano disanje. da li ima neko ima tih problema?
cao drage dame.
Ja zeljno iscekujem trudnocu ali nikako da se desi. Sada imam neke simptome bol u donjem delu ledja, i napete grudi koje me bole kao pred M. Da li to znaci da je trudnoca u pitanju? Hvala
ja sam u 14oj nedelji i pre par dana pocele su neizdrzive glavobolje..traju od kad ustanem pa ceo dan..
cao ja sam u 16 nedelji,i mene je probadalo u predelu bubrega..i ja sam se uplasila pa sam ih utoplila,i bol je prestao..
Meni je ovo prva trudnoca i u pislednje vreme imam bol u redelu desnog bubrega?! Da li je neko imao slicnih iskustava? Ja sam se bas uplasila,nisam nikad imala problema sa bubrezima,a ovaj bol ume da bude bas jak i bolan,ali ne traje duze od 5 min. Citam ovde da je skoro "normalno",ali ako bi neko podelio svoje iskustvo bilo bi mnogo lakse. Pozdrav za sve trudnice,mame,bebice...
Pozdrav svim buducim i sadasnjim mamama imam jedan problemcic,u 30. nedelji trudnoce imam vodenastu stolicu iako pijem Heferol (gvozdje). Sta ciniti?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »