Komentari za tekst "Vaša beba u 6. mesecu - 4. nedelja"

Komentara
760
Ostavite komentar
Draga Suzana jel vase dete sisalo nekad?
Sargarepa,krompir,jabuka,banana,tikvica,brokoli,karfiol,meso piletina,junetina,curetina,cokolino😊,dosta toga,sve to kuvam. Naravno ponekad I kasice Iz teglice,I Lino instant kase,cokolino,keksolino,itd...
Beba se budi noću na sat vremena, ne znam da li je neki skok u razvoju. Traje već nedelju dana, da li neko ima neko rešenje?
hvala
Mi se budimo i dalje samo jednom u toku noci..ali je vec 15-ak dana mnogo postao nervozan kada treba da se uspava..i ovako nesto vise kenjka nego ranije.I ja se nadam da je faza..neki skok..ali nikako da prodje.Zubica ni na vidiku
Pozdrav, zene. Moj bebca se i dalje budi nocu da pije mleko. Nema sta niaam probala, i veću mililitrazu mleka i manju, ali nista. Budi se na 3 sata noću. Ima jedan krut obrok.
Daj te neki predlog. Ništa ne spavam.
Jelena, ubijas u pojam!
Kod nas budjenje na svaki sat,najduze 3,4h ali to je jako retko,beba sisa,tako ce biti verovatno dok.dojim.Ima 2cvrsta obroka.
Hahahaha. ko nije radio trecu u PEKARI taj ne zna sta je ne spavanje.
Draga gospođo Jelena, ja sam pitala za savet! A ne za Vas posao. Prema tome, komentar Vam uopšte nije na mestu. Ako nećete da pomognete, u redu. I to je okey. Ali onda nemojte da pišete gluposti tamo gde im nije mesto. Pozdrav!
Zdravo mame
Ja bih da pitam dal je imala neka iskustva da joj je beba imala odnosno savijala stopalaa sa unutrasnje strane a kad je uspravite ona ih crvrsto drzi i pravo
Nama je dr prepisao longete ali samo nocu
cao mame, bebac ima 6mj i 4nedelje. kada se okrece sa stomaka na ledja, staznicu dize u vis i tako se prebaci na ledja (prebaci se svojom tezinom, a ne ono normalnim kolutanje tamo vamo ) desava li se to i vasim bebama?pozdraav
Daaaa, i to je priprema za sedenje i puzanje :) super je sto to radi
Zdravo Mame,da li je neka od vas nakon porođaja imala problema sa zujanjem u usima u bolovima u vilici..Meni se to pojavilo j nakon poroda i zujanje traje vec 4mj..A u vilici se desila disfunkcija,(cranio mandibularna disfukcija CMD)..ne znam da li sam to imala i prije,nisam imala tegobe pa nisam ni bavljala pregled..Ovo mi je druga beba,a sa prvom sam imala bolove u vilici koji su trajali samo par dana..
je li imala koja slican slucaj,i ima li nade da ce ovo prestati,sta ste ucinile..
isla sam kod otorinolaringologa ali mi nista nisu rekli osim da je tinnitus i mozda ce nestati sam od sebe..3mj je akutni a preko 3 mjeseca vec postaje kronicni 😒😒
Ja sam imala tinitus pre trudnoce, kada sam dobila bebu(pre skoro 7meseci) nestao je, za sada. Meni je receno da je nastao usled stresa, nespavanja... Naspavati se je nemoguce, ja imam jedno dete, mogu misliti kako je tebi. Mozda da probas svaki trenutak da posvetis sebi i nekom vidu opustanja. mozda pomogne. Sa srecom!
Ja imam tinitus vec 12 god. i meni se pogorsao u trudnoci, u 8 mjesecu trudnoce. Bas me zaglusilo nekako. Toliko mi stvara nervozu, nelagodu, paniku i ne postoji nacin da se smirim. Da li ce se to povuci nakon poroda?
Pozdrav mame kako vase bebe spavaju, moja beba spava 5-10 minuta i nervozan je po citav dan samo bi da je na rukama da ga nosam, ima vec dva zubica? ❤️
Moguce je da su gornji zubici blizu. I mi imamo dva donja zubicaa koje maltene nismo osetili, a gornje jedinice su gotove da izadju i isto tako, slabo spava, razdrazljiv..












Cao mame! Imam pitanje da li je neka mama imala ESERIHIJU bakteriju i trudnoci i kako je izlijecila??? Hvala
Odmenjska voda,
D- manozin prasak i caj od kukuruzne svile ili persuna.
Čaj od zobi je najbolji za ešerihiju... Pozdrav
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »