Komentari za tekst "Vaša 2. nedelja trudnoće"

Komentara
86
Ostavite komentar
Imala sam ciklus 28og januara trajao do 4og Februara, pocetkom januara sam imala odnos sa muzem a 6og februara sam uradila test i betu gde mi je test pokazao pozitivno a beta 60
da li to znaci da sam trudna?
dobar dan drage zene treba mi vasa pomoc...mesecima radimo na bebi ali nam ne ide bas...ovaj mesec sam se osecala malo cudno bilo je da mi je muka malo onda trazilo mi se grozdje da jedem(inace ga nikad nisam ranije jela) i na kraju sam se razbolela i onda mi je ranilo 7 dana i sad kako sam ozdravila stalo mi je. da li to da smatram da nam ni ovaj mesec nije uspelo da ostanem u 2 stanju ili je to radi prehlade bilo?
uradite test...
Zdravo svima. Kod mene je ovakva situacija , danas mi je 24 dan ciklusa , aktivno radimo na bebi. Pored svih ,,poteškoća" koje moj suprug ima sa lošim spermogramom. Ja se danima čudno osećam , noge su mi izuzetno teške , temperatura već 3 dana 37.1C. Desna dojka me boli neobično sa strane , kad kad, kad pojedem nešto imam kiselinu. Radila sam test jutros negativan je, možda je još rano.Sinoć me uhvati dijareja, al i supruga je, pa mislim da je protutnjao neki virus Inače simptomi kad tebam da dobijem su užasni i kreću od 20tog dana cuklusa. Sada je malo drugačije. Šta mislite postoji šansa da sam trudna?
pozdrav.
Menstruaciju sam imala 2.07.
danas sam uradila test i pozitivan je
Cao, da li mi moze neko objasniti kako se tacno koriste trakice za ovulaciju ? procitala sam upustvo mi nije jasno jer pise nesto da se mora urin uzeti pa drzati... ugl danas sam radila, odmah uzela urin i pokazala se druga tanka crtica..
Zdravo mame,
radila sam VTO, danas mi je 14 dan embriotransfera. Rezultat bete mi je 840. Obzirom da sam vratila 2 blastociste znači li do da ću ako Bog da dobiti blizance? Da li neko ima slična iskustva?
dobro dan mame htela bi da znam imam dete od 9 god ja imam 39god ali ima ovaj virus covid virus dali mogu da ostanem trudna pozdrav iz francuske
htela sam da znam dali neke mama pije vitamini
ne zelim da se vidi moje ime.
pa zasto si se upisala
Imala sam odnose pocetkom meseca i trebala sam da dobijem pre 2 dana kasni mi ne znam dali da radim test ili da cekam jos malo? ☺
Da,prvi dan posle izostanka uradii!
Imala sam odnose pocetkom meseca,pre 2 dana sam trebala da dobijem da uradim test ili da cekam jos malo? ☺
13 nedelja
dobro dan mame pitanje dali neke mame piju vitaminé za trudnoca odg poz
Mozes odmah mamu vit, reci ce ti mozda ginekolog, meni su te bile dobre i sadrze dosta vitamina.
Dobre su Roidakal tablete, to ti je vitamin B6, magnezijum i lipoinska kiselina i to mozes da pijes uz neke vitaminske tablete. Ja i jedne i druge pijem. Smanjuju rizik od pobacaja, prijevremenog porodjaja. Meni je to ginekolog preporucio i to pijem od pocetka, sad sam 20. nedelja.
Zdravo dame, imala sam odnos prvog dana menstruacije, ne znam kako da se izrazim, zavrsio je u mene, kad da uradim test? Hvala.
cao svima imam nekoliko pitanje
1 ako sam 16 decembra imala odnos bez zastite dali mogu da ostanem trudna. 2 koliko treba vremena za oplodnu.3 imam simptomi .blaga mucninu mnogo sam umorna spavami se .i.23 imala sa opasne bolove u jajnicima neizdrzljive nisam mogla da hodam uvopste.i neki pritisak u a uradila sam test za trudnoca bilo je negativo dali sam mozda uradila prerano stomaku.neznam sta da radim molim za pomoc hvala unapred 🥺
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »