Komentari za tekst "Vaša beba u 3. mesecu - 4. nedelja"

Komentara
1263
Ostavite komentar
5100gr a rodjena je sa 2660gr ☺️
Beba vec para dana ima zelenu stolicu, i kao da je sluzava..ona je vesela nema temperaturu, jos na sve to i dosta vise bljucka. Da li je neka mama imala isti problem?
Zdravo,moja beba je imala zelenkastu stolicu do skoro(inače za 6 dana puni 4 meseca) iskljucivo je dojim,tako da je sigurno bilo do toga šta ja pojedem. Sada je zlatne boje stolica,a i lepo napreduje tako da nema brige
zelena stolica je normalna stolica, dolazi zbog zeljeza u organizmu
Dajte bebi 6kapi probiodropsa, uvece pred spavanje.
Imala sam ja, al to nie nikakav problem. Ako nekim slucajem davate bebici sirup legofer za zeljezo, moze biti od njega zelena, kod moje bebe je to slucaj, a i ovako postoji mogucnost da kad mama pojede nesto zeleno i kod bebe bude zelena stolica. Sto se sluzavosti tice, takodjer je uredu ako je sluzava s vremena na vrijeme, bar je tako meni receno. Ako beba fino rucka, i vesela je nema razloga za brigu 😊😊🥰
Caos, zanima me da li ste i koje gelice mazali bebicama za desne? Na mnogima pise da nije za ispod 5 meseci. Mi punimo za koji dan 4, medjutim njemu su desni kad stavim ruku bas tvrdi i ima bele tackice, i bas bas bali i sve stavlja u usta, i ispusta bukvalno zvukove kao da vice dok stavlja stvari u usta. Plus od kad je to pocelo sve manje mi spava, a nekad je znao da spava po 9 sati uvece iz cuga. Hvala puno i pozdrav svim mamama ❤️
Calgel
Mi koristimo osanit kuglice i svaka preporuka
Ja sam koristim Andrea kapi sa djumbirom za rast kose. Super stvar kosa raste ko luda i slabije opada. Posle porodjaja jedva da sam mogla kosu da rscesljama prala sam je jednom nedeljno i kad operem u slivniku grudva kose. Bojala sam se cesce da perem posto sam mislila da cu ostati bez nje. Tako da je moj savet Andrea kapi.
Gde ste kupili te kapi? Ne mogu da ih nadjem
Drage mame, kako se borite sa opadanjem kose? Opada mi na pramenove, pranje i cesljanje kose mi je postalno izuzetno stresno zbog toga...
Hvala i pozdrav
Ja sam cula za sampon protiv opadanja kosu u Alexandar cos oko 900 din vece pakovanje. Kazu da je dobar i krecem da ga koristim.
Drage mame, mislim da biste taj problem trebale tretirati,, iznutra,,. Ako dojite dosta vitamina i svega korisnog ode u mleko kako bi ojacalo bebca, zato dodajte neke vitamine u ishrani, i jedite sto zdravije.
i meni je krenulo opadanje ,poprilično je traumatično. Ja sam uzela prirodni sapun za kosu, ali se ne nadam da će mi pomoći. Drugarica mi je rekla da će se smiriti tek kad opadne sve što je i trebalo da opadne u trudnoći, ali da sad dlaku izgurava nova mlada dlaka. Njoj se npr posle opadanja poboljšao kvalitet kose.
Pose prve trudnoće sam imala taj problem, pokušala sam sve i svašta... na kraju sam koristila pravljeni šampon sa lopticom Ad kapima , pantenolom... imate recep na internetu... e sad da li je opadanje samo prestalo ili je pomogao šampon be znam ali je opadanje. Potrajalo sigurno 2-3 mjeseca... :( sada moj drugi bebac ima 3 mjeseca i 3 nedelje još uvjek je kosa mirna, koristim ruski šampon on konjske dlake, i nadam se da ovoga puta neće početi opadanje.
I meni isto. Ne znam šta da radim. Divni bi bilo kad bi nam neke mame odgovorile i pomogle.
Hej mamice utjesite me 🙄
Vec drugu noc curica nece da spava kako treba tj zaspi i kad je spustim pocne da vristi, place a i dalje spava. Smirim je na rukama i dalje spava i mirna je sve dok je ponovo ne spustim i sve tako cijelu noc. Da li moze biti skok u razvoju, zubici ?
Moja beba takodje losije spava zadnjih dana, stalno se budi i trazi da je uzmem. Spava mi jedino na rukama. Do nedavno se budila "samo" 2 puta nocu za hranjenje i odmah nastavljala da spava.
Mozda je u pitanju tzv regresija sna koja se javlja oko 4og meseca. Drzimo palceve da brzo prodje...
Ja bih rekla da su zubici u pitanju...Moj bebac ima te "krize" da vristi i smiri se posle par minuta ponovo bude veseo.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Sedam žena u različitim delovima sveta otkrilo je šta se sve nalazi u njihovim torbama za porodilište »
Da li je lakše prvorotkama ili drugorotkama? Šta kažu stručnjaci iz ove oblasti? »
Farbanje jaja za Uskrs je posebna umetnost i svake godine je neki novi trend »
"Điha, điha, četri noge..." i druge pesme čika Jove Zmaja i dalje apsolutni hit »
Kako da olakšate bebi prve muke: Prehlada i nicanje zuba imaju iste simptome... »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Farbanje jaja za Uskrs je posebna umetnost i svake godine je neki novi trend »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
"Điha, điha, četri noge..." i druge pesme čika Jove Zmaja i dalje apsolutni hit »
Svaka beba se razvija svojim tempom i napreduje na sebi jedinstven način »