Komentari za tekst "Biti ili ne biti na porođaju"

Komentara
97
Ostavite komentar
Dali je dozvoljeno da otac prisustvuje porodjaju ☺️
BEBA VUK JOKA
MANOJLOVCE
PRO STUDIO
Policija
Br.1 Koste Stamenkovića BB
Br.2 Velika Biljanica bb
Br.3 IDEA RK TRG BB
Br.4 Zlatan Trag Manojlovce BB
Br.5 Robna Pijaca bb
Br.6 JMB BB
Da li jos uvek važi da otac ne moze da prisustvuje porođaju zbog korone?
Da li je dozvoljeno muževima da prisustvuju porođaju u današnje vreme zbog Covida ?
Pozdrav. Da li se neka od zena porodila sad za vreme korone u narodnom frontu pa da zna da li je prisustvo supruga na porodjaju dozvoljeno?
Da li je sada dozvoljeno prisustvo oca porodjaju u Narodnom frontu?
Ja sam skoro pitala poznanicu koja je tamo babica i rekla mi je da je, dok traje pandemija, muškarcima zabranjeno da zakorače u Front. Iskreno se nadam da će se to uskoro promeniti, mada sam ja na pola trudnoće sad, ali svejedno. Ne mogu da shvatim da mogu da zabrane očevima prisustvo, pa oni su podjednako bitni kao i majke. Muž i ja smo to dete zajedno stvorili, a za sada ja sve preglede sama obavljam, njemu nigde nije dozvoljen ulazak. Najiskrenije se nadam da će vrlo brzo to promeniti i da će očevi moći da, uz čiste nalaze i briseve, prisustvuju porođaju.
Zdravo, da li si se mozda porodila, da li su suprugu dozvolili da prisustvuje porodjaju?
U Narodnom Frontu, u Beogradu, tata može besplatno da prisustvuje porodjaju, i nije potrebno u napred da se prijavi. Mora da ima uredne nalaze brisa nosa i grla, ne stariji od 15 dana, i da ih ponese sa sobom kada dovede ženu na porodjaj. Tada se i prijavlje da će biti sa njom.
Da li je sada u Betaniji u Novom Sadu dozvoljeno da suprug bude na porođaju?
Da li neko ima informacije kakva je situacija sad na Zvezdari? I muz i ja zelimo da prisustvuje porodjaju
I mene interesuje moze li otac prisustvovati porodjaju? 😀💪
Danas bila sam na kontroli sa rezultatima kada sam je upitala kakvi su rezultat i od doktorke ni sam dobio nikakav odgovor vec je odmah pocela drsko ponasanje prema meni i prema mom suprugu a duzna je da nam odgovara sta je mi pitam o sve u vezi trudnice a ne da duze ton na nas,ovakvo ponašanje nikada nismo culi do sada da se meki doktor ili doktorka ponašala prema nekoj trudnici
nije mi jasno zasta se ginekolog toliko buni kada cuje da moj suprug zeli da prisustvuje mojim pregledima,na pitanje moga supruga sta ima tu da se sakrije da nebi prisustvovao ginekolog nikada nije imao odgovora ,pa mi nije jasno zasto svaki put pokusava da ga ne pusti
Moj suprug takodje prisustvuje na svim pregledima od samog pocetka trudnoce. Tu zelju je sam iskazao jer kaze da je normalno da zeli da vidi svoje dete na ultrazvuku, da cuje otkucaje srca i da pita sta ga zanima. Ja sam primetila da su parovi na pregledima retki, ali to je vec do odnosa partnera i stava o tome, tako da ne bih da sudim. Sa druge strane, stav vaseg ginekologa je iskreno uzasan i neprofesionalan sto biste mogli i da mu licno prebacite.
nije mi jasno zasta se ginekolog toliko buni kada cuje da moj suprug zeli da prisustvuje mojim pregledima,na pitanje moga supruga sta ima tu da se sakrije da nebi prisustvovao ginekolog nikada nije imao odgovora ,pa mi nije jasno zasto svaki put pokusava da ga ne pusti
I ja se isto pitam, svaki put prolazimo specijalne procedure kad treba da uđe u ordinaciju, nekada čak i do načelnika odeljenja moramo da idemo da bi dobio usmeno odobrenje. Kakva diskriminacija očeva, zaista neshvatljivo!! Dokle god se trudnica slaže i želi to, sasvim bi bilo u redu da bilo ko ko je u njenoj pratnji može da prisustvuje makar ultrazvučnom pregledu.
Dragi ocevi, hvala sto ste tu i sto govorite o svojim iskustvima. To je svima jako dragoceno. Ne znam zasto, ali bije nas glas da padamo u nesvest. :D
Na tome bi valjalo da radimo da bi se nase zene uopsteno bolje osecale i da bi i deca rasla srecnija. Vi kojima klecaju kolenca, koji sestrama otezavate posao svojim prisustvom i unosite paniku jer postoji sansa da ce i za vas trebati krevet, sedite kuci i da cekajte lepe vesti. Drage sestre, olaksajte sebi posao koji volite time sto cete edukovati nas mlade tate i pomoci nam da uzivamo u svojoj ulozi.
Drage zene podrzite svoje muzeve u tome da prisustvuju porodjajima. Ja sam se svojoj zeni divio gledajuci kako donosi moju decu na svet. Draga deco, dobrodosla!
Igore bravo!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »