Komentari za tekst "Vaša beba u 7. mesecu - 2. nedelja"

Komentara
587
Ostavite komentar
Moj ima 6400 tako da tvoje nije malo hahahha bitno da napreduje samo napred
Super je ta kilaza. Moja beba je danas napunila 7 meseci i ima 9,900g.
Moj sin isto toliko ima i sve je ok. Zašto mislite da je malo? Pa nisu bebe prasići da ih tovimo.
Moj sin ima 9kg i 73 cm. Ne opterećujte se kilazom dok god beba ima dovoljan broj uprljanih i mokrih pelena. Svaka beba je individualna.
Masalla 💙 moja Beba odbija da jede kasikom( Sve i Svasta Sam spremala al ne zeli) za to kaze malo je po meni al kako ne jede( kasikom ) je ok
moj mali na poslednjij kontroli imao 7350 i dr zadovoljna..ja sam mislila da je malo,ali on super izgleda.preaktivan je i raspolozen,rucka lepo :) rodjen je sa 3000g i 48cm,sad je 72cm :)
Nije to malo. To je odlicno. Moj bebac ima 10 kilograma. 7 Meseci.
Moja beba se u ovom uzrastu još uvek nije samostalno vratila sa stomaka na leđa. slična iskustva?
Nije ni moja. Sedi samostalno, drzi ledja, okreće se sa ledja na stomak u jednu stranu u drugu neće, a kad je na stomaku ne zna da se vrati na ledja.
Moj sin ima 7+ , jede sve sto sam mu uvela bez problema, puzi od 5 meseci a sad je poceo da ustaje i seta uz namestaj.Razmisljam da li da mu kupim obucu!?Cetiri zubica su nam izasla za mesec dana i bas je bilo nespavanja, sada se napokon nocu malao odmaramo 🙄
Za ovo najbolje da kosultujete nekog fizijatra, a ne pedijatre jer su strucniji na ovu temu. Meni je logicno da im se obuva anatomska obuca jer od tezine postoji mogucnost krivljenja stopala. Ali najbolje kosultovati fizijatra.
Meni je hirurg rekao da pre godinu dana nema potrebe za hodajucim cipelama.
obuca za hodanje se kupuje tek kad dete prohoda :)
Moja cerka puzi od 5 i po. Sa 6 je vec pocela da se dize na noge uz sve sto dohvati. I ja sam dosta razmisljala o cipelama. Misljenja su podeljena, neko kaze da je bolje da prohoda bez cipela, nego kaze sa cipelama. Ja sam po savetu pedijatra, na kraju odlucila da joj ipak ne kupim. Ona sad ima 7 i po. Za ovih mesec i po dana koliko se vec podize i dalje ne pravi korake, stoji tako malo pa odustane :) posavetujte se sa jos nekim, ali po meni, mislim da jos nema potrebe.
Pozdrav mame, moja beba ima punih sedam meseci i sisa. Dobila sam prvu menstruaciju nakon 5 meseci, tacnije pre skoro dva meseca, i jos uvek nema sledece. Kakva su vasa iskustva sa tim, sve je inace ovako u redu, ali sam se malo zabrinula i cesto imam osecaj kao da cu dobiti i nista se ne desi?
Isti slučaj
ja sam dobila isto kad je mali imao 5 meseci,dobijala sam i kasnije,jedno za 24 dana,posle za 30 i razlicite obilnosti i nije trajalo isto dana. kazu da je to sve normalno i treba organizmu da se vrati na staro..i ja dojim takodje,jos uvek. sve je to zbog hormona :)
Bukvalno isto, ja sam dobila prvu posle 5 i po meseci, beba i dalje sisa. Druge nema i dalje, sad ce skoro dva meseca, a cesto imam osecaj kao da cu dobiti, tako me bolucka dva tri dana, pa prestane. Na poslednjoj kontroli je sve bilo u redu. Cak sam i test radila za svaki slucaj, negativan je. Tako da mislim da je sve to u redu i da treba vremena da se ciklisi vrate u normalu.
Da li ima neka mama da beba nece bas da jede mesto. Ja sam probala sve i nece mrlja i i plulje, a ve ostalo jede super. Od poveca i boca sve sto joj dam jede super sve pojede, a cim iseci ukus meseca odmah izbacuje iz usta. Inace beba ima 7 meseci i 3 nedelje i vec 3 nedelje pokusavam da joj dam malo piletine belo meso ali ona nece. Sta da radim
Boja beba ne voli meso od jos od prvog dana, sad ima 3 godine, sve smo probali, nekako uvek oseti ukus mesa u kasici, obroku
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »