Komentari za tekst "Vaša 38. nedelja trudnoće"

Komentara
3839
Ostavite komentar
Zdravo žene prva mi je trudnoca 38 nedjelja sam može samo mala pomoć šta treba da se ponese u porodilište?
13.01.2021 je termin.
Sabrina, isti nam je termin, samo sto cemo mi najverovatnije ranijeee, mozda ovih daan izgleda mi 🤷‍♀️ inace za porodiliste od stvari, bademantil, spavacica za dojenje, papuce sobne i plasticne za kupanje, ulosci, mrezaste gace, peskiri... Za bebu pampers pakovanje, pavloviceva, vlazne maramice, peskir... Ako se jos necega setim, dopisacu.. Bar tako je kod nas u Kv...ee daa, i cepice kupujemo i nosimo i brufen da imamo.
Da li možete reći u čemu ćete nositi stvari u bolnicu? Odvoila sam najosnovnije međutim mala torba je puci a pritom što je teška. Vidim neke žene nose kofere ali mi se ne vuče po onoj zarazi. Da li neki zna konkretno za Niš?
Emina, kako cu sve da spakujem u kesu i ceger, kakve veze ima korona sa torbom? Mada dobro si nam rekla da se raspitamo da nas ne ostave bez torbe na ulazu... :/ inacee, kada vam je termin? Kako izdrzavate?
Meni su Misovicu rekli da su torbe zabranjene.. Moze kesa ili ceger.. Zbog korone🙄🙄 pitajte sestre u bolnici najbolje
Lyche pametno, ma kod nas je sad haos, ko zna da li ce mi i dati torbu da ponesem mada ne znam ni kako to da izvedem kad samo bademantil i pampers i peskiri,ulosci su skoro puna torba..
Slađo, ja sam na kraju kupila onu DM kesu pa ću u nju. Ajde što trebamo da vučemo pre porođaja nego s obzirom da će biti carski šta posle. Ostaviću im sve što je suvišno da sebe rasteretim.
Npr. u Bugarskoj na njihovoj klinci sam videla i doživela to da sestra dođe kolicima smesti pacijenata i stvari i žene kako dolikuje odvode.
Luche, ja sam spakovala torbu, kako cu je poneti ja nzm jer suorug ne sme da ulazi gore kod nas.. I to srednja outna torba i jedva mi je stalo sve, moracu i jednu kesu.. A kofer stvarno da vucem ne mogu...
Da li se jos nekoj trudnici u 37,38 nedelji desavalo da joj utrne srednji i domali prst na obe ruke, mada je dosta izrazenije na desnoj? Ujutru je najgore, a traje vec skoro 2 nedelje..
Mucim muku sa tim od 7og meseca.. To je sindrom karpalnog tunela i prolazi nakon porodjaja kad se izbaci tecnost🌺
Ja mucim muku sa tim, vec 2 nedelje, itakodje sam 38. nedelja... bukvalno mi domali prst ostane ukocen, kad stegnem saku i skupim prste, svi se isprave osim njega, njega moram drugom rukom da ispravim. 😅 Tacno me strah da ne izgubim funckiju tih prstiju... da li je tebi bolje sad malo? Koristis li nesto za to?
Ja mucim muku sa tim, vec 2 nedelje, itakodje sam 38. nedelja... bukvalno mi domali prst ostane ukocen, kad stegnem saku i skupim prste, svi se isprave osim njega, njega moram drugom rukom da ispravim. 😅 Tacno me strah da ne izgubim funckiju tih prstiju... da li je tebi bolje sad malo? Koristis li nesto za to?
Karpalni sindrom je jako cest u trudnoci.
Zdravo zene. Da li neko mozda ima problem sa zacepljenim nosem i sinusima.Kazu javlja se to u trudnoci, bas se zacepi ne mogu disati nikako :(( imam neki sprej sto smijem koristit, malo popusti i opet..
Ja sam iskreno u toku noći koristila Operil P za decu u spreju mnogo mi je bilo teško da dišem i ostaja sam bez vazduha.
Ginekolog mi je čak i rekao da slobodno mogu makar uveče da je štetnije za bebu da ostaje bez kiseonika nego štetnost kapi.
Cao ja imam zacepljen nos svaki put, sad mi je treca trudnoca isto sve, ali na svu srecu cim se porodim to prodje kao da nista nije bilo. I meni je ginekolog rekao da se desava, eto kod mene svaki put.Prepisao mi je neki sprej ali uglavnom ga stavljam pred spavanje.
I ja imam problem sa zapusenim nosem, nemam nikakve druge simptome, nisam bolesna vec samo delimicna zapusenost.. Kazu da je to normalno.. Inace imam i problema da disanjem, nisam ni svesna da disem drugačije, ali svi iz moje okoline komentarisu da se zadisem dok pricam.. Ne znam zasto..
Zdravo svima,

Da li se nekoj trudnici desilo da joj na ultrazvuku kažu da su bebi proširena creva? Na pregledu u 37 sedmici doktorka mi je rekla da su bebi široka creva i da se dešava da se šire pred porodjaj ali da su mojoj bas proširena pa treba to ispratiti.

Da li je koristila izraz MEGAKOLON? to se mora pratiti.. Znaci da se creva pune ali ne mogu da se prazne i radi se intervencija po rodjenju
Drage trudnice, da li redovno idete na Ctg preglede sada u doba korone?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »