Komentari za tekst "Vaša 20. nedelja trudnoće"

Komentara
2727
Ostavite komentar
Zdravo, devojke, zanima me da li neka od vas ima jako mali stomačić u 19+5 kao kad se prejede? Takođe nema apetita kao što bi trudnica trebala da ima? Kao da nisam trudna 🥴
Da i lad legnem na ledja nigdje stomaka. Kad ustanem primjeti se malo.
Ako je prva trudnoca to je sasvim normalno, ili ako je beba na prednjem zidu materice, uskoro necete videti svoja stopala :D. Ako je sa bebicom sve ok, bez brige. Pozdrav.
Ušla sam u 20tu nedelju, blizanci dečaci su u pitanju.Osećam da me guraju svremena na vreme svaki dan i tada mi na stomaku iskaču ispupčenja, ali su svaki dan različito aktivni. Ne osećam nikakve udarce kao sto neke trudnice pišu. Da li je to ok što nisu jako aktivni kako pisu neke mame? Volela bih da mi se jave trudnice sa blizancima... Normalno izgledam nemam viška kg.
I ja nosim blizance, od juce ih osecam... 19+2 Kad sam na levoj strani imam osecaj da pritiskam jednu bebu, a na desnoj str drugu bebu, jer su tako namesteni, ali verov samo umisljam... Isto imam ispupcenje kod jedne brbe kad se pomera, pogotovo kad legnem na ledja 5min (jer sam na strogom mirovanju pa non stop lezim na strani). Bice sve jaci udarci s vremnom... ima vremena
Pozdrav mame. Sve čitam kako trudnice uživaju u trudnoći i kako je to jedan prelep period.. Ja nekako jedva cekam da se porodim i da se peeiod trudnoće završi. Mogla sam ranijeni da treniram i da obavljam sve aktivnosti u toku dana bez ikakvog zamaranja, sada moram da pravim tri pauze samo dok usisavam.. Jesam li jedina koja jedva čeka da se završe 'čari' trudnoće ili nas ima više od jedne?
😂😅
hahah,verujem ti potpuno :D prve dve trudnoce iznela fenomenalno i trckarala tamo vamo, spremaj,peglaj,kreci .. a sada ova treca kao da me kamion pregazio 😂 a tek sam 5ti mesec.. sta li ce biti 6-7 😂
bubari
cao trdnace
Trudnice koje su skoro radile ekspertski UZ u Višegradskoj, recite mi da li se dobija slika ultrazvuka ili se možda nekim slučajem može potražiti?
Zdravo. Ja sam sad u 20. nedelji. Još nisam osjetila bebu i da li mislite da je to ok, jer vidim da većina Vas jeste?
Nisam ni ja još uvek, tek sam ušla u 20 nedelju, sinoć sam samo osetila neko čudno grčenje u stomaku ali još uvek nisam sigurna da li je to bebica.. Uglavnom na ultrazvuku pokreti su stalni i bebica lepo napreduje, samo sve zavisi do žene kada će koja osetiti pokrete. Bez brige 😘
Da li je nekoj mami potekao kolostrum iz grudi već u 18-20 nedelji?
Meni, sad mi je druga trudnoca i 20 sam nedelja... Isto mi je bilo i u prvoj trudnoci... Sve je to ok.. Morala sam i tufere za grudi da nosim... Ali i nikakvih problema kasnije nisam imala i dojila sam od prvog dana..
Nije da je tekao ali sam primetila na bradavicama pomalo, negde u 19.nedelji.
Uvek moze da se desi, meni je bilo oko 10 nedelje, posle toga vise nije.
Drage mame (buduce i one koje vec jesu:)gde ste radile ekspertski ultrazvuk?Mene doktorka salje u Visegradsku ali sam od vise osoba cula da si u ordinaciji 2 min i da otaljaju svaku trudnicu pa me zanima kakvog ste vi misljenja da li mozda treba otici negde privatno?
Prvi put sam se poradjala u Visegradskoj.Ta bolnica mi se ne svidja uopste.Pre svega ne znam da li je bilo samo kod nas u sobi ali nehigijena,i veoma los porodjaj.Babice,i doktori ne ljubazni,namrgodjeni,pogubljeni.Ne znam da li je samo ovako bilo kod mene,mada po komentarima drugih zena mislim da ne tako bilo u svim slucajevima.
Ja sam danas radila uz u Višegradskoj, trajao je celih 4 minuta, jako neprijatno iskustvo, doktor se trudi da bude ljubazan ali nije uopšte, čak šta više istresira te jer nađe nešto što nije uredu sa bebicom. Na kraju sam zvala svog doktora i pitala, i rekao mi da nema potrebe da se nerviram, jer je sve u najboljem redu. 4 žene su bile pre mene, i svakoj od nas je našao da nešto nije uredu. Savetujem privatno
Ja radim 29. u Narodnom frontu, nadam se da necu proci kao u Visegradskoj, i da ce pustiti i tatu da udje. 🙂
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »