Komentari za tekst "Vantelesna oplodnja"

Komentara
770
Ostavite komentar
Moj licni utisak je da je Perinatal jedina ozbiljna klinika u Novom Sadu. Imaju najhumaniji pristup, posveceni su i zaista vas saslusaju. Ne osecate se kao na traci i jedino cete ovde imati imati individualni pristup. Sestra Mirjana koja radi sa doktoricom je veoma profesionalna i temeljna. Imaju odlicnog embriologa a to je i kljucno u celoj prici.
Da li neko zna gde privatno radi prof dr Milenko Prorocic? Hvala
Klinika Teofanovic i dr Gordana Teofanovic su uzasni. Nikome ne bih preporucila njih. Neljubazna, drska, nadobudna doktorka koja bi trebalo da se nadje zenama u vulnerabilnoj fazi uslovljenoj hormonskim kolebanjima. Zaista sam razocarana jer su mi ocekivanja bila visoka a prijem i tretman koji sam dobila bili su trecerazredni. Neka doktorka Goca malo odmori, mozda je umorila svoj um radeci sa zenama, ali ona prosto nema strpljenja za zene. Neprijatna je, nista ne objasnjava, cinicna je a to svakako nijedna zena ne zasluzuje. Zaobidjite ih u sirokom.luku. ako zelite da znate kako posluju, samo idite ispred klinike sacekajte 10 ak minuta i videcete bar dve,tri uplakane zene koje izlaze nezadovoljne od njih. Uzas i sramota da i.aju licencu za rad. Bruka!
Nasuprot Vama, ja imam izuzetno pozitivno mišljenje o dr Gordani Teofanović i njenoj klinici. Dr je temeljna, strpljiva, posvećena, požrtvovana. Sluša pacijente i osluškuje njihov organizam veoma oprezno. Nisma stekla utisak nijednog momenta da je nadobudna niti sam se osećela ijednog trenutka uvređenom, poniženom .Tačno je da malo priča,ali ona dosta radi i veoma je iskusna. Došla sam po stručnu pomoć i prepustila se njenoj stručnosti.Sve sam radila po njenim instrukcijama.Da napomenem da sam bila u više klinika i da mi je jedino ova klinika ulivala poverenje, što je VEOMA BITNO u odnosu pacijent-doktor. Svi saradnici medicinske sestre rade kao na traci ( jer tako moraju da rade) i veoma su pažljivi prema pacijentkinjama. Ostali doktori iz klinike takođe sjajani: Dr Brakus, Dr Mitrović, za svaku pohvalu. Da se ja pitam ja bih davala akreditaciju za vto samo ovakvim klinikama.
Jelena da li ste radili o svom trosku i prirodno vto ili stimulisano? Hvala unapred za odgovor
Jako mi je žao što imate takvo iskustvo sa ovom klinikom. Ja sam zaista prezadovoljna tretmanom i svi koji su mi preporučili istog su mišljenja . Sjajna doktorka, divno osoblje. Vto mi je uspela iz druge i dr Goca se baš posvetila. Sve pohvale od mene. Mnogo mi je žao kada pročitam ovakva iskustva. Pozdrav
Slazem se. Uzasna zena. Cela atmosfera na toj klinici grozna. Imala sam zakazan pregled kod drugog lekara, uveli su me bez pitanja kod nje, gde je ona u medjuvremenu urlala na sestre. Nisam uspela da joj objasnim da nisam zakazana kod nje. Samo je rekla, to nije ni bitno. Zena strasna, bahata, nadobudna. Nisam dosla da mi neko vikom podize kortixol i prolaktin vec da se smirim i da verujem lekaru koje poveravam najvazniju stvar u svom zivotu, uz to i izuzetno mnogo placam. Zaobici tu osobu u sirokom luku a ni sestre nisu mnogo bolje.
Žao mi je što imate loše iskustvo sa ovom klinikom, ja imam izuzetno pozitivno iskustvo sa klinikom. Dr Gordana sve drži pod kontrolom i pacijente i sestre. To je tim koji mora besprekorno da funkcioniše.Ako jedna karika zakaže, stvara se domino efekat.Mislim da svaka pacijentkinja mora da krene od toga da ni u jednoj klinici ne očekuje maženje i paženje, već stručnost i posvećenost. Odnos prema pacijentu je veoma bitan i za pacijentkinje u ovoj borbi, ali je najbitniji cilj kome svi streme, zato je moj savet u ovoj borbi - bez stresa, bez nepotrebnih analiza ( da li vam je dr zapamtio ime, da li se seća vas , kakav je enterijer, da li vam se nasmešila sestra, dr i slično ) . Stremite ka jednom cilju i prepustite se stručnjaku .Ostale stvari su nebitne.
Ja se ne slazem.Jel ako ostave zene toliki novac u toj klinici naravno da ocekuju dobar tretman i da se lepo ponasaju prema njima,ljubazno bez cinicnih dobacivanja i slicno.Ne ostavljaju zene konfete to nisu male cifre...Ja sam licno dozivela da me doktorka minut pregleda vaginalno a naplatili mi 8h za ultrazvuk udji i izadji mislim strasno ....
Slazem se u potpunosti...
Potpuno se slazem.
Uzasno iskustvo. Gdja Teofanovic odlucuje na prvoj konsultaciji koliko para treba da vam se uzme, bilo da ste preko fonda ili ne. Iako ste dosli sa svim mogucim nalazima, analizama nesto ce da izmisli da vam uzme povecu sumu novca.
Ko ima deblji novcanik, moguce da ima lepse iskustvo.
Pridruzujem se negativnim komentarima za dr Gordanu. Moje iskustvo je generalno bilo ok, celokupno osoblje korektno. Zbog broja zena, cini se da sve ide kao na traci ali opet se cini da drze stvari pod kontrolom. Sama dr Gordana zna svoj posao i vise je nego uspesna. Moje razocarenje je doslo kada me je na dan transfera, drugog po redu kod nje pitala da li sam razmisljala o donaciji jajnih celija (!?!?!). Nakon 3 aspiracije i 7,000 eur, dr me na dan transfera pita da li sam razmisljala o donaciji. Naravno, i ovaj ishod je bio neuspesan, sto je dr ocigledno znala.
Pozdrav svima,
Iskreno mi je žao što se priključujem ovoj temi ali moramo. Nismo baš kandidati za prirodan put 😊. Vidim da i vi većinom hvalite Feronu i Teofanović kliniku pa sam htela da pitam ako je neko imao svežijijh iskustava sa njima? Za Teofanović kliniku sam dobila preporuku od doktora, ali me interesuje i vaše mišljenje. Mi smo iz NS tako da bi nam bilo lakše da sve to radimo u NS ali ne bežimo od akcije sa Bg-om. Hvala svima na pomoći
Cao ja sam nova, sutra krecem sa pripremom za vto,saznala sam na hsg da su mi jajovodi zapuseni radila sam laparaskopiju nisu mogli nista uraditi jer su mi zarasli za creva, nisu odstrabjeni,jedan doktor kaze ne treba da se vade,drugi kazu treba, zvala sam Gins u NS oni kazu da ne treba,ja se samo bojim da ce me vratiti sa komisije zbog toga,sta mislite? hvalaaa
Genesis Novi Sad, nikako. Pored aspiracije usled koje sam dobila unutrasnje krvarenje i 13 dana na intenzivnoj nezi, jedva izbegla da mi izvade jajnike, a posle 2 neuspela embriotransfera tih zamrznutih embriona. Sve rade po sablonu, svima isto i kao na pokretnoj traci se zene smenjuju,nemas priliku ni da pitas nista, osim one nove doktorke koje tek uce.
Nama je uspela VTO iz prvog puta. Kakav sablon? Svaki pacijent ima svoju terapiju...
Slazem se u potpunosti sa Vama, isto iskustvo prosla u Genesisu. Sve po istom sablonu, dve neuspele VTO. Uvek me je zvala nova doktorka koja nije znala ni jedan odgovor na moje pitanje. Cak su mi i rekli na dan transfera, ako ne uspe ni iz ovog drugo puta sledeci da radimo iz zamrznutog uzorka, kao da se igramo. Uzas
Iskreno ne znam da li ovo što pišem ima smisla, ali iskustvo u Genesisu je malo reći traumatično! Tri neuspjela pokušaja vto, sve isti šablon, doktorka jednom kaže vraćamo dva embriona, onda pri aspiraciji vraćamo jedan, kad vratimo jedan, onda nakon negativnog nalaza beta HCG, kaže pa ne može to tako, s obzirom na Vaše godine trebali bismo vratiti svakako dva! Dodjem da vadi
m krv za betu ujutro oko 7.30h, a oni mi nalaz javljaju oko 17.30h uveče, a pri tome nalaz bude poslije 13h. Najviše me bole dvije stvari, što sam sebi dozvolila da im budem pacijent po treći put, a sa druge strane što sam povjerovala u izuzetno dobar marketing koji imaju i tzv. i dividualni pristup! I na kraju, to je moje iskustvo i moja odgovornost! Ali boli pomisao da iskeširate ogroman novac , a da je na suprotnoj strani čist amaterizam. Ne govorim o stručnosti, nego o pristupu.
Jako boli. Boli već godinu dana činjenica da sam poverovala tim ljudima.
Koju kliniku u Srbiji biste preporucili? Hvala!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »