Komentari za tekst "Vaša 22. nedelja trudnoće"

Komentara
2541
Ostavite komentar
i meni je to rekla doktorka pre dva dana..isto sam 22 nedelja
ne brini sve je ok 🤗❤
Meni je 27 avgust
3.09 💙
Meni 01.09. 🥰
I meni 😊🥰
03.09. 😊
i meni :)
Zdravo trudnice, trenutno sam 22 nedelja trudnoce. U poslednje vreme osecam boluckanje u predelu stidne kosti i ziganje u predelu desne prepone. Inace bebine pokrete osecam bas nisko. Skoro celu trudnocu osetim onako bolan grc pri naglim promenama polozaja, kijanju. Prva mi je trudnica pa sam bas uplasena, imam sl nedelje zakazan u.z. Da li je neko imao slicne simptome, posto zbog situacije sa ovim virusom mi se ne ide stalno kod dr?
E samo da javim, ako je neko imao simptome slicne mojima. Danas sam bila na u. z. sa bebom je sve ok. Ti bolovi su u sustini normalni zbog sirenja materice. Dobila sam da uradim urino kul., pijem inace utrogestan i naravno mirovanje.
zdravo ne znam da li ste dobili neki odgovro ali kada sam bila u prvoj trudnoci brinula sam se bas oko toga ali sada u drugoj kad imam neki bol dole ili blagi bol popijem utrogestan i mirujem . i onda zovem ginekologa da mu javim jer ispostavilo se da je to od sirenja materice ili od fizickog napora . ali bitno je da se posavjetujete sa ginekologom
I samnom je ista situacija draga. Da li si dobila neki odgovor na pitanje ili si bila kod doktora, ja sam bila 31 marta i tada su mi rekli da sam zatvorena 1,5 sta im to znaci ne znam prva mi je trudnoca i ja sam uplasena. 22 sam nedelja i zakazan mi je ekspertni ultrazvuk za 12 maj. Imam vec 2 dana s vremena na vreme bolove u predelu vagine.
Pozz. sutra ulazim u 23 sedmicu. Danas mi je donji deo trbuha bio užasno tvrd i bolelo me baš kao menstrualni bolovi. Legla sam na levi bok al trbuh dole nisko je bio nikad tvrđi i bolovi su bili kao menstrualni. trajalo je nekoliko sekundi. to mi se javilo nekoliko puta dnevno i uveče pogotovo. Jel bi to bile možda lažne kontrakcije ? i kolko je to opasno i kako se moze sprečiti
Hvala
Pozdrav,doktor mi je spomenuo serklaz,otvoren grlic 18 mm a zatvoren 24,ali za dve nedelje na kontrolu,da vidi da li se to menja,sa koliko ste vi radile serklaz?
ima li neko odg na moje pitanjr bitno mi je
Mozda je glupo pitanje.Meni se par puta desava,pa bih volela da znam.Da li se desava mamama da na promenu vremena ih boli stimak?Hvaala
tacno 22 nedelja prva trudnoca jos uvek pokrete ne osecam jake onako blaze i to samo uvece. i je l se neka buduca mama susrela sam neprosirenim misicima na stomaku inace rec je o tome sto kad see savijem u nazad i naprnem da ustajem kao da se tako izrazim tvrdo crevo na sredini stomaka od pupka goree doktoru sam objasnila preko telefona kazee da se misici nisu jos razdvojili?
da li idete na preglede?
Naravno,kontrola na mesec dana,ako treba i pre.
Ja zvala dom zdravlja, pitali da li imam krvarenja i kontrakcije, ako ne onda da ne dolazim. Odlozena kontrola za kraj meseca.
Ne, niko ne preporučuje da se ide u trenutnoj situaciji, osim ukoliko je hitno, u smislu pojave krvarenja i sl.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »