Komentari za tekst "Kako vežbati u trudnoći"

Komentara
78
Ostavite komentar
Ja samo da se pohvalim da sam u 6 mesecu trudnoce, (sledece nedelje ulazim u sedmi) da se aktivno bavim stonim tenisom i da jos uvek igram i osecam se sjajno. Naravno, oseti se razlika u umoru, ali slusajte vase telo :) takodje sam profesor sporta i ceo zivot sam u sportu, tako da ima veze i to :) uzivajte buduce mame u vasoj trudnoci :D
Sad sam u 4 mesecu. Ne koristim nikakve vezbe. Sto vise se krecem bar 1 sat i jedem koliko mi je potrebno. Radim po kuci to je:perem sudove,kuvam,spremam,perem ves i namirivam zivotinje. I provedem kad je lepo vreme napolju sa zivotinjama. Uzivam u trudnoci i prezadovoljna sam. 😊
koje su to vezbe? 7 mesec
U 6 sam mesecu i idem na vezbe za trudnice u vodi na DIFu, vode ih visi terapeuti i odusevljena sam! Cula sam od drugih trudnica da su im se ublazili grcevi u nogama, a ja vise nemam napade gladi izmedju obroka, valjda mi se regulisao secer :D topla preporuka!
Ja sam u 6mesecu trudnoce,pocela sam da vezbam od skoro,super se osecam,radimo naravno vezbe koje su prilagodjene trudnicama,za sve delove tela,i moja topla preporuka svakoj trudnici koja je voljna za treninge :).
koje vezbe radite.meni je beba nisko? 31 nedelja
Da li mogu da radim vežbe iz ležećeg položaja na stomaku? Treći sam mesec
Pozdrav,
Ja sam u 6. sedmici trudnoce i zanima me sta smijem raditi od vjezbi: cucnjevi, trbusnjaci, ples-salsa, kao i da li smijem jesti tunjevine jer ih jako volim al sam procitala negdje da se ne smiju jesti.
Cao svima, ja sam na samom pocetku trudnoce (5 nedelja) vec dugi niz godina treniram. Zanima me da li mogu da nastavim sa vezbanjem, jer citam vase komentare da ne bi trebalo raditi trbusnjake. Odnosno da li i ja ne bih trebala da ih radim ili se to odnosi na odmaklu trudnocu.
Hvala
Ne treba da radis trbusnjake, sklekove niti bilo kakve vezbe gde se puno skace ili gde se dize tesko. Evo ja u sedmkm mesecu i dalje treniram ali mi telo sve manje dozvoljava... sporija sam i laske se umaram. To ti telo samo pokaze
caos, ja sam u 5. mesecu i zanima me da li neka mama vezba (radi cucnjeve,vezbe za noge,zadnjicu) da li te vezbe mogu skoditi bebi?
Ja od prvog dana vežbam redovno. Idem na brzo hodanje do 40 minuta,pređem oko 4.5km. Kući radim vežbe za noge i zadnjicu i po 20 trbušnjaka,ali ne ležim na leđima dok ih radim, sedim.
Mame radite sve sto vam telo dozvoljava.Sve st treba izbegavati ionako ce vam biti neprijatno ili bolno (meni recimo skakanje i trcanje nikako nije prijalo).Naravno ako postoji neki problem,doktor ce vam vec reci kako da se ponasate.
Zdravo! evo ako nekoga zanima moje iskustvo..imam 35 god.Ulazim u 6.mesec trudnoce za koji dan. Pre trudnoce bila sam dosta fizicki aktivna(fittness instruktor). Prvih 7 nedelja dok nisam znala da sam trudna,imala sam 2-3 treninga dnevno i na srecu sve se "zakacilo kako treba".Po savetu doktorke smirila sam se do 3.meseca a onda nastavila sa treninzima umerenog tipa,sto znaci dosta statike,bez skakanja.Trening radim u teretani,deo je cardio-setnja na traci a onda sve vrste cucnjeva,iskoraka,primicanja,odmicanja,i naravno vezbe za ledja ,ramena i ruke.sve osim trbusnjaka,cak za bocne trbusne misice radim jednu lepu vezbicu. I recicu vam dame da se fenomenalno osecam:)
Hej mozes li mi pomoci i reci da li smije u trudnoci da se koristi wayn protein tablete? Da li su stetne u trudnoci?
treba mi savet- imam 36 godina, u 8 nedelji trudnoce sam, godinama vezbam, u gradu u kom sam se preselila ne postoje programi prilagodjeni za trudnice pa mi treba preporuka sta kako i koliko vezbati?
Lijep pozdrav, postoji li mogucnost da nam napisete koje vjezbice tacno radite, da mozemo i mi da se ukljucimo. Ja sam trenutno u 15. nedelji trudnoce, nije rizicna, a prije sam bila vrlo aktivna (jujitsu, atletika..) tako da mi treninzi i aktivnost bas, bas fale.... Cak ni setnje ne mogu da nadoknade potrebu za treninzima.
Hvala u naprijed. :)
Super! I ja planiram da pocnem sa nekim vjezbicama. Jos me interesuje da li ce mi vjezbanje u trudnoci pomoci da smanjim celulit? Cisto da imam jos vise morala :)
U 5 mesecu sam trudnoce i idem dva puta nedeljno na kinezi mix, te mogu reci da se odlicno osecam nakon odradjenog treninga! Preporucujem :)
Vec duze vreme imam problem sa 'opustenim' :D butinama... taman kad sam pocela intenzivnije da vezbam, tacnije da radim cucnjeve, saznala sam da sam u drugom stanju, pa me zanima da li bih smela da nastavim sa cucnjevima? I ako smem, sa kojim?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »