Komentari za tekst "Šta da radim kad beba plače zbog grčeva?"

Komentara
51
Ostavite komentar
Da li je preporučljivo davati bebi plantax caj i bebicol forte kapi istovremeno?
Da li beba od tri nedelje sme da pije plantex čaj ?
Da li neko moze da mi pomogne. Kako da dajem bebi plantex caj, jasno mi je kako da ga pripremim al me zanima po koliko da dajem da pije? Koliko caj moze da stoji i da li smem kad se ohladi da ga umlacim kako bih ga dala opet bebi? Suludo mi je da napravim caj sa 100ml prokuvale vode dam malo bebi a pstatak da bacim... A opet ne znam kolikp dugo sme da stoji:(
Ja napravim 100 ml i svaki put stavim flasicu u vrelu vodu kad dajem bebi... Vise puta ga smlacim u toku dana... Za slucaj da nam ostane, uvek sutra ujutru kuvam novi...
I mi pili humanu I haos bio.presli na HIPP ORGANIK I super
Moja beba koja ima 37dana je od druge sedmice pocela da ima probkema sa grcevima.Bebu ne dojim vec je na AD ishrani.Odma sam pocela da koristim kapi Gas koje su joj pomagale.Moram da napomenem da od pre sedam dana bebica manje puta kaki nego kada se tek rodila.Sada se zna desiti da po dan-dva ne kaki.Sad me interesuje dali kapi za grceve bilo koje vrste mogu da imaju stetne posledice po dete posle kada prodju grcevi sami od sebe,dali ce beba i dalje imati potrebu da koristi kapi da bi normalno mogla da kaki,npr da moze organizam da se navikne na kapi pa da beba nemoze bez njih
zdravo mame! da li neko zna koja dohrana je najbolja za bebu? moja beba ima 23.dana i pije Humanu ali od juce mi stalno povraca i izbacuje flasicu iz usta popije vrlo malo .. a u jedno ima i grceve..Hvala svakoj mami na odgovoru! ❤
Drage mame treba mi pomoc,bebac mi ima 2 meseca kad su poceli grcevi davali smo mu caj od kamilice pa smo pre neki dan culi da mu stavimo par zrncadi kima da je dobro za grceve i za opustanje bebe.Ne znam koliko sme da pije tog caja koliko dugo da li jedan dan ili kako,ako moze pomoc?
Cao svima. Moj decak ima mesec dana grcevi su krenuli vec nakon par dana od rodjenja. Po preporuci uzeli smo coliprev kapi nama su jako pomogle plac je mnogo redji, dajemo ga uz svaki obrok. Grcevi se uglavnom javljaju ujutru i uvece tacno u 8h ali hvala bogu noc nam prespava bez problema. Nocu mu palimo snimak zvuka fena koji inace umiruje i uspava bebu u pocetku smeta ali kasnije uspava i vas :-) bukvalno jede u 22h zaspi, probudi se u 3h jede i zaspi i ujutru u 6h jede i zaspi. Sad vec imam osecaj da mi beba spava celu noc jer taj prekid od deset minuta dok ga nahranim ni ne osetim. Inace ga hranimo bebelac formulom i delimicno mojim mlekom posto ga nemam dovoljno. Grcevi ne mogu nestati u potpunosti ali to plakanje od desetak minuta u odredjenom periodu nije nista. Preporucujem da probate coliprev kapi nas su spasile.
Mozda cu mnoge obeshrabriti ali dosli smo do zakljucka da nista ne pomaze.Da to jednostavno mora proci samo od sebe.Imam blizance od 2 meseca,grcevi su krenuli kad su imali 2 nedelje.Od tad smo probali coliprev,colief,biogaia,bebicol i espumisan kapi...Plantaks caj,senjački čaj...Imamo tri vrste termofora,flasice sa filterom protiv grceva...Anti colic dohranu...Cini mi se sto su stariji da su grcevi sve jaci...Od svega navedenog najvise im pomogne termofor.Mi smo resili da odustanemo od svega i cekamo da to jednostavno prodje jer nam nista nije pomoglo...Devojcica nam ima preponske kile i kad place one iskoce tako da smo bas na mukama jer je nemoguce da je umirimo kad place...Nadam se da ce ove muke sto pre proci!!!
Pozdrav ljudi moj bebac ima 11 dana od 4 dana su krenuli gasovi plakanje satima ne spavanje nocu, imamo flatulex kapi, e sad ima li neko iskustva sa doziranjem jer ja mislim da smo mu davali manje nevo sto treba. Cijenio bih vasu pomoc
Zdravo svima. Mama sam bebe od mesec ipo dana. Imamo problem jer se bebi na licu pojavilo kao neki osip i taj osip sada se pretvorio u crvenilo i krutu kozu. Interesuje me da li to moze da bude neka alergijska reakcija, jer bebi dajem plantax caj, kim u prokuvaloj vodi, i pre svakog podoja kapi Colief?
Da nisu prištići od čišćenja od majčinih hormona?
Posetite ovaj sajt, covek mi je mnogo pomogao i zahvalna sam mu mnogo!
http://bebe-grcevi.webs.com/
Ispunite korake i ostavite broj telefona, sve preporuke i pohvale!
Drage moje, mom sinu su se pojavili gecevi sa 15 dana. Koristili sno biogaju, espumisan kapi, kolikind, termofor, toplu pelenicu i nista ne pomaze. Pijemo plantax caj od 40 dana. Trenutno koristimo calmosine i gas bimbi pomoglo je u prvih 10 dana i opet se vracamo na pocetak. Plakanje, vristanje, i to traje satima. Ljuljamo, pevusimo ali nista. Bebica ima 2 ipo meseca. Mame, tate pomagajte.
..
Nama je pomoglo, produžiti vrijeme između obroka, sa 3 sata smo prešli na 3,5 bez obroka, što valjda pomaže prethodnom mlijeku da se razgradi. Od kapi koristimo tiba kapi, i znam napravit ad mlijeko na čaju od koromača.
Bebac ima 6 nedelja i grceve od samog pocetka...koristimo Espumisan kapi ali izgleda da vise ne pomaze.Kupili smo Biogaju i koristili jedan dan,tu noc spavanja nije bilo,pa smo se vratili Espumisanu.Ali onda sam cula da Biogaja mora da se koristi malo duze da bi delovala,pa razmisljam da opet pokusam. Da li neko zna,smem li u isto vreme da koristim i Biogaju i Espumisan?
i ja koristim Bio gaju isto vremeno sa espumisanom
Ja sam biogaju koristila preko 7 dana nista nije pomogla. Espumisan nam je najbolje pomogao al i to kratko. Sada sam kupila Coliprev kapi pa cemo videti. Inace koristimo plantax caj i dosta pomaze.
Da li mi mozete reci koliko cesto koristite plantax caj?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »