Komentari za tekst "Vaša 5. nedelja trudnoće"

Komentara
1186
Ostavite komentar
Evo da se javim i ja 😊. Saznala pre par dana da sam trudna. Sad sam vec u 5 nedelji. I dalje imam povremeno i toku dana kao menstrualne grceve,valjda je to normalno. U sredu treba da radim ultrazvuk, jer mi je doktorka rekla da kad beta predje 2000 vidi se na ultrazvuku,pa cemo videti. A sto se tice cele ove situacije, ne znam stvarno kako i sta zavrsava ti. Meni su u domu zdravlja rekli da ne dolazim uopste ako nesto nije hitno, tako da ideju nemam sta posle, jer je naravno ovaj ultrazvuk kod privatnika.
cao kasnilo mi je o dana uradila test dve crte uradila betu 53? iskustva kad na ul zvuk da idem
Sutra ulazim u 6. sedmicu trudnoće, nemam nikakvih simptoma osim osjetljivih grudi i nekokg čudnog i napetog osjećaja u donjem dijelu stomaka. Da li je neka već imala sličnu situaciju? Bila sam 16.03. privatno kod ginekologa i skroz slabo se nazirala trudnoća, sasvim mala tačkica. Idem opet 31.03 na pregleda i nadam se da će se do tada već vidjeti.
Nisam radila betu. Danas mi je 6+1 i išla sam privatno na pregled i već se vidi embrion i otkucaji srca. Presretna sam da je sve u redu! Nadam se da i i kod tebe sve u redu i da se beba već vidi na ultrazvuku😊
Koliko ti je bila beta, ako si je radila?Posto ja idem sutra na ultrazvuk,a 5 sam nedelja. Receno mi je da kad beta predje 2000 da se normalno vidi trudnoca. Kazes da ti je dr. rekla da se jedva vidi plod, kako ce onda tek meni da se vidi.
Pa i ja sam sad ušla u šestu nedelju i treba da zalažem pregled ali ne znam kako će to biti u ovoj situaciji trenutno.
Ćao, juče sam uradila test i pozitivan je. Zvala sam ginekologa i zakazali su mi tek za 13.05., da li mi možda preporučujete da odem ranije privatno na ultrazvuk? Hvala. :)
Zdravo. U 5.nedelji sam trudnoce. Treba da zakazem pregled i da uradim laboratoriju ali i domu zdravlja primaju samo hitne alucajeve zbog trenutne situacije. Privatno jos uvek ne primaju pacijente. Kako se vi snalazute u ovoj situaciji?
Pozdrav, ja sutra ulazim u 6. sesmicu trudnoće. Ove sedmice sam išla privatno kod ginekologa, još se ništa nije moglo vidjeti na ultrazvuku, ali mi je dala koje sve nalaze treba da izvadim. Zvala sam svoju ambulantu i oni su mi pripremili uputnicu za laboratorij po koju je muž otišao. U laboratorij sam otišla ujutro rano sa maskom i rukavicama i već sutra dan muž je podigao nalaze koje nosim 31. kada budem išla na sljedeći pregled. Sretno i nadam se da ćete uspjeti izvaditi sve nalaze do sljedećeg pregleda.
i ja za dan ulazim u 6nedelju 😘😘
hvala vam puno na odgovoru,imala sam samo to vece brao iscedak,i hvala Bogu vise nemam,stavila utrogestan vaginalno i proslo je.Ali i dalje imam tipa kao nadutost u donjem delu stomaka,kao da mi je besika puna,mada mislim da je to zbog rasta materice.
cao! zanima me da li je neka od vas imala braon iscedak u 5ned.trudnoce,i otecenost u malom stomaku kao i tupa ziguckanja.da li je to normalno?uplasena
Javi se ginekologu u sto kracem roku.
Mozda nije nistra strasno, ali mozda zahtijeva terapiju, ili nesto drugo.
To ne mozes da znas dok ne odes.
Bitno je da ne ignorisete takve stvari.
Ja sam imala.. Isto me uplašilo,ali sam se čula sa ginekologom i rekla mi je da je to normalno. Mada je iscedak bio svetlo braon boje. Za dan ulazim u 6.nedelju i nemam danas taj iscedak, nadam se da je to to 😁
Cao svima!
Zamolila bih vas za savet, misljenje svaku koja je imala slicnu situaciju.. Naime, uradila sam jutros test i pozitivan je, problem je u tome sto ja ne osecam nikakve simptome trudnoce. Ne povracam, nisam posebno razdrazljiva i sl. Da li vam se slicno dogodilo? Jel to normalno? Zakazala sam kod ginekologa pregled ali tek za nedelju dana.. hvala❤
Sve je to normalno, svaka trudnoća je individualna za sebe, ali moj savet (ako želite da budete sigurni u trudnoću a da ne cekate kontrolu za nedelju dana) jeste da uradite krvnu analizu - idite u laboratoriju i uradite BETA HCG, on ce vam najbolje i najbrže potvrditi ili negirati trudnoću
Jel moguce da mi vec sad krece gorusica,preko dana manje ali kad legnem u krevet bas je intenzivno?
I gadjenje skoro na svaku hranu
Blago tebi, ja jedem ko mećava 😒
Zdravo, pocela sam da pijem tablete femibion1 koje u sebi imaju izmedju ostalog 400 pg folata. Danas su mi u apoteci rekli da pored te tablete treba da uzimam i Solgarov Folacin koja takodjer ima 400pg folne kiseline. Sta mislite Vi treba li oboje uzimati ili samo ovaj Femibion 1. Jos sam u dilemi da li da pocnem uzimati omega 3 kapsule. Zakazana sam kod ginekologa tek 4.3. Jer kaze najbolje se vidi kada bude punih 6 sedmica. Hvala puno i sretno svima
Ne vide MI trudnocu na uz Dali bi zene ovde htele pomoci MI vadjenje bete we placa 3000 dinara da pomogne u ponedeljak vracam novac plasim se za svoju bebu.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »