Komentari za tekst "Vaša beba u 5. mesecu - 3. nedelja"

Komentara
720
Ostavite komentar
Na podu najbezbijednija je samo dam preko jorgan ili nesto slicno tome i pustim je i po cijeli dan mi je tu miruje igra se 😀
Za opadanje kose Rigenforte kapsule.. imala sam uzasan problem do skoro,kako sam pocela da ih pijem prestala je da mi opada. :-)
u stolicici za hranjenje
Na podu, em su tu najsigurniji em fizijatri savetuju :)
U kolicima i vezem za svaki slučaj, dam igračku i bude mirna. Ili u fotelji na razvlačenje koja ima naslon za ruke pa ne može da ispadne.
To su dva načina koje primenjujem dok smo same, kad je starija ćerka (10 godina) tu ona je pazi.
Pozdrav mame. Htela sam da pitam da li neka ima iskustva sa nekom kremom ili preparatom za strije. Dobila sam ih na kraju trudnoce ali nzm sta bi moglo pomoci jos?
Хеј, не знам да ли дојиш, али ако да, мажи своје млеко на стрије. Видела сам да је једна мама испробала и поставила слике негде. У сваком случају немаш шта да изгубиш. Поздрав! :)
opet ja 🙂 da je mala rodjena 2850 53 duga a kada smo isli prosli mjesec na kontrolu je imala 6900 i 65 duga i isto sam doktoricu pitala za to okretanke na trbuh kaze da je sve uredu i da ce se okrenuti i da je ostalo sve uredu ali mene to okretanje na trbuh malo brine i da napomenem uz sve ostalo jako dobro sve prati i promatra igracke isto drzi u obje ruke i prebacuje iz ruke u ruku i ono bas ih promatra inkada sjedi naginje se na naprijed i fvata za carapice 🙂🙂
isto, nakon 2 3 dana peovedena na podu (ne na krevetu) počela se sama okretati
Moja beba se nije okretala jer se do sad igrala na madracu.Kad sam je stavila na pod odmah se pocela okretati.Moguce da joj madrac smetao.Probajte i Vi bebu sto vise na pod da se igra.
pozdrav svim mama moja beba je stara 5 i po mjeseci i sve je super guce ono izgovara nesto po svoje 😊😊 reaguje super kada je zovnes po imenu i pruza rukice fata u lezecem polozaju nogice i koljena isto tako kada je u polulezecem polozaju sama se digne u sjedeci polozaj do sada je super jela ali zadnja dva dana kao da brljavi sa hranom ne poede sav obrok pojede nekih 150 i onda samo trlja desne sa cucom do sada je jela 170 na 3 ili 3.5 sata pa cak i 200na 4 sata, nocu je super spavala ali zadnje 3 noci katastrofa non stop se budi na svaki sat vremena vristi place i opet zaspi i sve tako ne znam ali je zbog zubi dodje dan kada puno balavi i nervozna je jako.Ovako je vesela beba non stop se smije vristi kada joj nesto nije uredu ali isto tako i kada je vesela jedino me brine to sto ne moze da se okrene sa stomaka na ledja dodje do pola i vrati se nazad okrece se na stranu i sa stomaka na ledja ali saledja na stomak slabo ako moze kakvaa pomoc kako bi to mogla poboljsat da napomene isto tako radim s njom vjezbice mada joj nije drago zbog toga ali se trudim cim vise da vjezbamo 😊🙂🙂 pozdrav svim mama
Zubici.. Odbijanje hrane, los san.. Nama su izbili donji sekutici, dva odjednom.. Imamo pet ipo meseci i 2h sna dnevno..😭😭😭 Plac sastavni deo svakog dana i noci.. Pijemo dentokind, calgel mazemo, ali nema nikakve pomoci dok ne izbiju svi..
Zao mi da gledamo kako se muci, volela bih da mene boli..
Jel vam se normalizovalo spavanje? Moj mali je isto sad počeo loše da spava. Ranije je znao od 21h do 4h u cugu da prespava, pa jede i onda još do 8h. A sad se sto puta budi, gotova sam već
pozdrav, mame! beba ima 5m i 3n, od treceg meseca je pocela da guce neprestano,i samo prestala odjednom kad su zubici krenuli. sad s vremena na vreme guce, dada gugu i to jednom u toku dana kaze i kraj. da li je zbog zubica?
To su normalne faze, isto nam je. Usvajaju svaki dan nešto novo, i onda izgleda kao da su stvari koje su do neki dan radili, zaboravili, a ustvari nova saznanja potiskuju stara.
Dok im se sve posloži u glavici, ponovo će raditi/gugutati i to što su i ranije, samo ovoga puta nadograđeno s nečim novim.
Mama bebe od 5,3mj i dječaka 3god :)
Da li primecujete nervozu kod dece zbog zuba? Malisa je nemoguc, nece da spava, nece da se igra, nece da jede kase. Samo da sisa, i to retko kad lepo pa se na pola uspava
Pozdrav drage mame! Moj decak ima pet i po meseci, i vec je pre 10ak dana sam poceo da sedi, a od pre par dana ustaje i skroz se uspravi uz ogradicu! Snimili smo kukove i doktor kaze da sme da sedi, ali da ga sprecavamo u ustajanju. Jako sam zabrinuta zbog tog uspravljanja, jer je on bas uporan, u stanju je da po sat vremena pada i ustaje! Da li je neko imao ovakvo iskustvo?
Da,sa sinom,nismo ga sprecavali al smo ga pazili inace je u svemu bio bas napredan,samo pratite vase dete..
mi imamo u komsiluku devojcicu koja je prohodala u 8.mesecu i to sigurno,samostalno..pretpostavljam da se i ona rano dizala i pocela da sedi :)
Zene curica ima 5 ipo meseci curi joj nosic koristimo kapi za nosic ali od jutros je pocela da kaslje suhi kasalj MOZELI NEKI SAVET STA DA RADIM 😊
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »