Komentari za tekst "Vaša 33. nedelja trudnoće"

Komentara
3044
Ostavite komentar
O da ...
Ja se borim sa depresijom. Sto vise obaveza napravi samoj sebi, gledaj da uvek ima nekog pored sebe da nisi sama, skrenuce ti misli. Tesko, ali tako i meni pricaju.
Da li je neko koristio Haemovit za anemiju i kakva u vaša iskustva sa anemijom? Pozz :)
Meni je pomogao Ferimore, a i ok sam ga podnosila-nije mi stvarao mucninu i gorusicu.
Ja sam anemicna od prvog dana, nista mi nije podiglo a sad 10 dana pijem tothemu ampule i jos cu 10 pa radim analizu.
Da li neka od vas ima problema sa spoljasnjim hemoroidima i kako ih resava? Hvala 😊
S vremena na vreme mi se pojave tj. ispadnu, to se desava uglavnom kada ne idem u wc dan dva. Peri se mlakom vodom izbegavaj duze sedenje na wc solji i bez napinjanja.
Pozdrav.. 33 nedelja sam i vec par puta mi se pojavljuju lazne kontrakcije. Bila sam na kontroli i dala mi je doktorica Duphaston protiv toga da pije 2x, medjutim vec dva dana imam kontrakcije lazne ponovo. Da li je neko od vas imao slicnu situaciju, savjet neki?
Ja imam isto.. Pijem 3 puta na dan utrogestan... Odmarajte koliko mozete😊
Zdravo, da li neko ima iskustva sa Cangaroo gala kolicima? Hvala
Imam ja,koristila sam ih za prvo dete i nisam bas odusevljena..nakon mesec dana koriscenja tockovi su poceli da ispadaju stalnoo,a rucka za vozenje se slomila i nisu hteli da mi uvaze reklamaciju jer sam izgubila racun..uzas,bas sam razocarana

Zdravo zene, 33 nedelja sam. Bila na uz dr kaze da je po uz 36 nedelja, beba naprednija, secer je ok. Ima li razloga za strah, da li se neko susreo sa tim? Strogo se pridrzavam rezima ishrane, bez slatkog, slanog i sl.








Pozdrav, vec je proslo dosta vremena od objave ali me zanima kako je sve proteklo do kraja, kakav je bio porodjaj? Moja beba je isto naprednija...
da li su trudnice u 33 nedelji imale problema sa disanjem. ja jedva do daha dolazim a beba me mnogo udara u rebra i mnogo je nemirna. iskustvo i saveti. hvala
Beba pritiska organe a i u ovom periodu je normalno malo otezanije disanje. I ja koja skoro celu trudnocu prodjoh bez klasicnih simptoma sad imam malo problema sa disanjem i sa zelucem.
Nije na odmet posetiti plucnu kliniku i da oni osmotre o cemu se radi.
Ja koristim pumpicu preventivno koju su mi dali ipak i meni i bebi treba kiseonika pa da me ne zadesi ozbiljniji problem da ostanemo bez vazduha.
da ne nosis mozda decaka? i ja otezano disem pre neko vece dok sam lezala na desnoj strani bas mi je bilo tesko kedva do vazduha dosla, pa su mi rekli da lezim na levoj lakse se dise. a sve ostalo je normalno. i moja beba je bas dosta nemirna, pogotovo kada odmaram.
Da li neka od vas ima problem sa nesanicom i kako rešava? Doktor mi je prepisao bensedine, a ja ne bih da pijem, jer nisam sigurna u to. Iskustva?
ovo je zaista najnormalnija stvar u trudnoci. skoro svaka trudnica ima nesanicu, posebno u ovom periodu. u prosloj trudnoci bas u ovom periodu sam skoro celu noc bila budna a u ovoj cak negde u 5-6 mesecu. do toga dolazi uglavnom usled promene hormona ali i kasnije nemogucnosti da se lepo i udobno namestis, opustis, nisi dovoljno umorna i sl. opusteno i onako nema vise bog zna kakvog spavanja, ni do porodjaja ni posle 😁
koji ti je ti doktor prepisao bensedine zivo me zanima??? odmah da ga promenis, koje ludilo! setaj sto vise ako je naravno trudnoca uredna, caj tusiranje pred spavanje , znaci samo prirodni lekovi nikako tablete ... ajde ostalo je jos par nedelja :))
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »