Komentari za tekst "Vaša 26. nedelja trudnoće"

Komentara
2472
Ostavite komentar
drage mame sta ste koristile za hemoroide u trudnoci ??😔
hvala puno
hemostop, i svinjsku mast prepranu....
Drage mame da li vam se desava da vam se stvrdne stomak i onda prestane i tako nekoliko puta na dan? 26 nedelja sam. Neko kaze da su to lazne kontrakcije, a neko da je to beba. Kontrola tek krajem meseca😏
Te brige imam i ja, kazu da kada to pocne ako se pomjeris i to prestane da su lazne kontrakcije. 🙄 14 tog sam na ultrazvuk jedva cekam, da maknem svaku sumnju. Dok ne cujem misljenje doktora ne vjerujem nicemu. 🙂 Prva trudnoca, pa me sve brine 🙂
Te brige imam i ja, kazu da kada to pocne ako se pomjeris i to prestane da su lazne kontrakcije. 🙄 14 tog sam na ultrazvuk jedva cekam, da maknem svaku sumnju. Dok ne cujem misljenje doktora ne vjerujem nicemu. 🙂 Prva trudnoca, pa me sve brine 🙂
Kod mene isti slucaj bio u 27. nedelji. Samo sam imala i veliki pritisak kad stojim i bolne kontrakcije. (Dosta ih bude u toku dana i tvrd stomak jako.) Isla kod lekara, povecao mi utrogestan na 3 dnevno, ranije sam koristila 1. Ako osetis bol u donjem delu stomaka idi do lekara za svaki slucaj.
Caoo ja sam 25nedelja ,i posteljica mi je prvo bila odvojena od materice i to se povuklo morala sam da lezim samo i sad mi je posteljica nisko ,da li ima neko takvo iskustvo osecam stiskanje .. :/
Snezana, i meni je ustanovljeno sad u 16 nedelji da se posteljica odvojila od materice par mm, pa me bas to interesovalo jel se moze vratiti nazad? Da ne govorim koliko sam uplasena, a imam malo dete pa ne mogu bas bas da mirujem.
Bilaa sam juce na ultrazvuk i hvala bogu sve je dobro ,posteljica se vratila na mesto beba je dobro 🥰
Kada si bila na kontrolu? Sta su ti rekli za to da radis?
Je li moguce da mi privatni doktor kaze da mi je posteljica na prednjem zidu, dobijem sutradan blago krvarenje, odem u bolnicu dan kasnije i doktorica mi kaze da je posteljiva na zadnjem zidu. Kako je moguce da se promijeni za 2 dana?
Pozdrav, koza na stomaku se
normalno siri, razvlaci i svrbi (strija nema), cula sam da se za hidrataciju moze mazati bilo koja neven krema samo da je masnija. Da li je to u redu buduci da se maze na stomak tj da preko koze nema stetnih dejstava na bebu?
ja koristim losion za telo iz farmasi
kozmetike, od nevena, vise je hidratantna nego masna, ali meni licno odgovara.
Ja mazem maslinovo ulje, nema strija, lepo se osecam u svojoj kozi nakon mazanja... 😊
pozdrav mame...26 sam nedelja.i osjecam povremeno bolove u donjem dijelu stomaka i donjem dijelu ledju...sljedecu sedmicu cu doktoru,pa me brinee,da li je sta opasno???
Selma, sve je individualno. Ja u 27 nedelji, isti simptomi uz tvrd stomak i grcenje. Bila pre 2 dana kod lekara, povecao mi utrogestan sa 1 na 3 dnevno i strogo mirovanje. Proceni sama ali ako boli jace i konstantno bolje idi na pregled. Mozes i da povecas dozu utrogestana sama ali bolja je provera kakav je grlic, stanje plodove vode i slicno kod lekara.
Braonkasti iscedak u 26. nedelji. :/ Desilo mi se vec tri puta,ujutru kad se vracam iz prodavnice, posle toga bude na dnevnom samo malo i to je to. Stomak me ne boli,nemam nikakve simptome. Ne znam da li to moze biti od malo teze torbe,jer kad je nosim samo hleb nista ne bude,a cim kupim jos par stvari i bude malo teze onda mi se pojavi. Dr mi je na godisnjem pa ne znam da li ima razloga da idem negde dalje.
Da li koristis utrogestan? Ako ne, mozes do kontrole da stavljas bar vaginalno uvece. Ili odes do drugog lekara u medjuvremenu. Svakako nije strasno ali izbegavaj tesko bilo sta, kese, korpe vesa i slicno.
Idi kod privatnog doktora, odmah
Ne bi trebalo u kasnim nedeljama da se to dešava
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »