Komentari za tekst "Vaša 6. nedelja trudnoće"

Komentara
1772
Ostavite komentar
U trudnoci sve moze da bude normalno. Tako sam i ja jer je plod bio jos mali pa nisu mogli bas da vide. Vidjece kako se razvija.
Samo misli pozitivno, stres i nervoza su najgori neprijatelji.
To ti ne moze nista dobro donijeti.
Srecno ❤
💋💋💪💪💪
Zanima me jel rano uraditi ultrazvuk u 6 sedmici sada sam 5 sedmica I jedan dan
Imam prvi pregled zakazan 24.1
Vaginalni ultrazvuk se radi.. Makar je mene tako reko doktor posle 10 nedelja se radi normalan ultrazvuk preko stomaka...
Nije rano, ja sam radila i ranije...bitno je da mogu osnovne stvari da se vide...da se utvrdi trudnoća, da je plod u materici i slično...
6 tjedana i 5 dana konačno nakon dvije godine... moje malo srceko kuca 100 na sat! ❤️ ne mogu vam opisat svoju sreću. 🙏
Pozdrav svima. Sada sam 6n+1d. Imam zakazan UZ 16.01. I planiram pred pregled da uradim jos jednom betu. Radila sam je kada sam bila trudna 5n+2d i bila je 14.015? Zanima da li je jos neko imao tako visok iznos bete u toj nedelji?
Nalaz uz kaze da je uterus lagano uvecan, u kavumu vidljiv gestacioni mesak pravilan, postoji manja zumancana vreca sa još nedovoljno jasnim ehom ploda.. Neko imao nešto slično? Imamo kontrolu za 10 dana i rekao je ako tad ne čuje srce da smo u problemu.. Ne znam kako dočekati te dane..
Beta je bila 8899,kaze da je ok, samo što ga čudi što se nazire eho ploda bez srčane akcije, i kontrola za 10 dana. U petak idemo kod drugog lekara po jos jedno mišljenje. Bas se brinem ali nadamo se najboljem..
Jesuli te slali vadit betu? Zelim ti svu srecu da sve bude u redu🙏🙏
Sinoc se pojavio braon sekret, bili smo na uz i dobila sam progesteron injekciju i utrogestan tablete. Strogo mirovanje.. Nadam se da ce sve biti u redu ali polako gubim nadu..
Prvo za 10 dana idi u dom zdravlja, pa zakazi kod privatnog lekara, i cekaaaaj! Srce se je kod nas culo u 9toj nedelji, sad smo 20ta nedelja sve u savrsenom redu. Isto su me uplasili, uvek ali uvek trazi jos neko misljenje. Jos je rano kod vas, mozda si tek 4ta nedelja, mozda ti je ovulacija kasnila, zatrudnela kasnije. Oni racunaju od poslednje menstruacije... Srecno i ne brini, sve ce biti super, veruj u Boga i u to malo cudo u tebi. Pozz
Sutra idem na prvi uz, 6+2. Nadam se da ce sve biti ok i da cemo čuti otkucaje 💓 prva mi je trudnica i imam jako veliki strah jer je toliko zeljeno dete. Jel jos neko ima strah da ce da prokrvari pa stalno trči u vc kao ja? 😂
E pa ti I ja smo isto 6+2. :)
Imam ja taj strah.. jer sam pred tri mjeseca imala biokemijsku trudnocu otkrila preko testa i krvi a nije se vidila na uz.. i nakon tri dana dobijem i sve ode.. jucer sam opet dobila veliki + , u utorak sam tek narucena na pregled. A mene boljaka koda me lijevi jajnik boli sve dolje.. strah.. samo da ne vidim krv.. a po kalendaru od aplikacije 6 tjedana mi izracunalo.
Imala sam i ja. Imam jedno dete, pa sam imala spontani pa sam sada sesti mesec. Imala sam sada veliki strah, stalno sam gledala u ves u strahu da cu videti krv. :( I dalje me prate strahovi ali se covek malo opusti kako vreme prolazi. Otvori bolovanje i uzivaj, trudnicko sa prvim detetom je najlepse. Cuvaj se, pozdrav.
ja sam imala...i prokrvarila...krvarila cijelu trudnocu...3 godine smo je pravili...zato pamet na godisnji a ti uzivaj u trudnoci...da se rodi zivo i zdravo 😘
evo da se i ja prijavim...uradila sam kucni test i pozitivan je...imam djevojcicu od 13 mjeseci i sad ako doktor potvrdi jos jedna bebica...jos neznam kad da odem na uz...kada mi vi savjetujete?
tek u 8 nedelja, da se cuje srce i da ne brines
Cao,utvrdila sam testom trudnocu,imala sam vec spontani jedno dete,zanima me dali vas je.bukvalno sve bolelo oko 6 nedelje 😂😂😂😂😂
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »