Komentari za tekst "Vaša 11. nedelja trudnoće"

Komentara
1466
Ostavite komentar
Zdravo. Gde si trebala da ga radis? Ja sam 11+4, i dogovorila sam se sa ginekologom da uradim dabl za nekoliko dana. Znam da je rizicno, ali je jos rizicnije makar njega ne uraditi..
Evo i ja imam isti problem... 😥
Pozdrav trudnice, da li neko pije utrogestan i da li ima jake glavobolje?
Zdravo, i ja pijem utrogestan i imam niz nekih nus pojava od mucnina,nesvjestice, povracanja i malaksalosti. Provjeri i pritisak i mene je isto tako glava boljela pa se ispostavilo da mi je visok pritisak i sad sam pod terapijom.
Ja sam pocela sa utrogestanom od 200 3 puta dnevno vaginalno, posle obilnog krvarenja morala sam preci na oralnu upotrebu. Uzasne glavobolje i vrtoglavice, pitala sam ginekologa, potvrdio je da je od utrogestana ☹️
Pozdrav,ja iste imam non stop glavobolju al ne pijem nista,glede na situaciju tek maja sam narucena na dr pregled.






Ja pijem već 2 meseca, u početku nisam imala, ali sad u poslednjih par dana imam bas jake glavobolje, ne znam da li je zbog promene vremena ili je zbog leka.
cao
,ja sam dobila utrogestan da koristim,ali ja ga stavljam vaginalno,jer mi je doktorka rekla za glavobolje i mucnine koje izaziva. probaj i ti da stavljas kao vaginalete.
Cao, interesuje me kad ste osetile pokrete svoje bebe? Js sam 11+5 i vec 2-3 dana osecam bebu, a svi me ubedjuju da je rano. Inace mi je druga trudnoca.
Ako nije prva trudnoca onda nije rano. A ako jeste, onda jeste. Kazu da se osjeca od 16. do 22. nedelje koliko se sjecam.
i ja imam taj osecaj kao da je osecam... kao lupkanje, ali pod rukom ne osecam nista
Ja sam imala hematom 61mm, bio je velik, i takodje rizican. Sve je proslo kako treba i sad imam devojcicu od 6mjeseci zivu i zdravu 🥰 ne brini sve ce biti kako treba samo slusaj sta ti doktor kaze!! 🤗 Srecnoooo !
zdravo mame, znamima me da li se neka susrela sa krvarenjem obilnim, zbog hematoma? zadrzali su me u visegradskoj da prate stanje, pa me zanima da li neka zena zna koliko se to dugo prati? kakav je ishod na kraju, jel sve prodje kako treba? hvala vam mame zenee, inace treca mi je trudnoca 🤰🙂
Ja sam imala hematom 61mm, bio je velik, i takodje rizican. Sve je proslo kako treba i sad imam devojcicu od 6mjeseci zivu i zdravu 🥰 ne brini sve ce biti kako treba samo slusaj sta ti doktor kaze!! 🤗 Srecnoooo!
moj se zadrzao tu i nakon krvarenja, 64x36mm je, kazu da je jako velik i da je rizican. Nadam se da ce sad uz inekcije i moj hematom nestati. 🙁
Ja sam se susrela na samom.pocetku trudnoce, imala sam jako obilno krvarenje mislila sam da je sve gotovo, ali kada sam otisla na pregled dr mi je rekla da je sve u najboljem redu, da je postojao hematom koji je pukao I ispao, da je je bolje sto je tako, a da je sve ostalo u redu
Pozdrav drage trudnice,trenutno sam 10+4, na dosadasnjim pregledima sve bilo okej,ali poslednja 2-3 dana osecam ostro probadanje u donjem delu stomaka pa sam zaista zabrinuta?! Nema krvarenja,mucnine su prosle,sutra imam zakazan pregled ali mi ovo probadanje nikako ne da mira... Da li se jos neko sustreo sa slicnim bolovima?
ja sam imala bukvalno isto tako probadajuce bolove ali pri nekim pokretima na primer kada ustanem naglo,ili kada kihnem,i tako nekada bez razloga samo.me probode u donjem delu stomaka,skoro mi je doktorka dala.utogestan od 200mg 2×1,i bukvalno je od prve tablete sve prestalo,evo koristim vec nedelju dana.
Miko,hvala vam puno na odgovoru,bilo smo na kontroli i doktorica kaze da je normalno i prepisala magnezijum ali nije tacno objasnila zbog cega dolazi do tih bolova... nadamo se najboljem
Moze da ne bude nista, normalno je ali ipak sacekaj misljenje lekara jer ce ti na ultrazvuku videti sta i kako, ne brini se, odmaraj sto vise dok ti doktor ne da upute sta dalje... Pozdrav 🤗
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »