Komentari za tekst "Vaša 22. nedelja trudnoće"

Komentara
2541
Ostavite komentar
16.06🤗
10 jun 😊😊😊
09.06 🐣♥️
i menii🤰❤🤗🤱
Moj je 2.6. 🥰❤️
Meni je 5.6
istooo ♥️♥️♥️
I moj je 01.06.2020. ❤️🥰
I moj 🤗
Drage mame,da li se vama desava bol u donjem delu stomaka onako poput grceva? Bol je lokalizovan skroz dole i prenosi se ka preponama i trticnoj kostii ume da bude bas neprijatan. Ima li mesta panici ili je to stvar ligamenata,sirenja itd.Pocela mi je 22 nedelja trudnoce i rekla bih da su leprsanja po stomaku,beba 😊
Pozz
Cao. Prošle sedmice (21 nedelja), javila sam se svojoj doktorici zbog istog problema. Bolovi u donjem dijelu stomaka i kao da je beba bas bas nisko. Prepala sam se najviše da se ne otvaram. Rekla mi je da se odmah javim na odjel i za svaki slučaj stvari ponesem. Otišla sam, pregledali su me. Sa bebom sve odlično, grlić materice zatvoren kao i cervikalni kanal. Ali me doktor ostavio u bolnici da uradim nalaze. Nalazi su pokazali povišene leukocite i neku malu upalu. 3 dana sam primala Cefazolin venski (2x1) i Tokalizu 14h zbog tih grčeva. Kaže sve od upalice. Tako da ti je moj savjet da se javiš svom doktoru za svaki slučaj.
Jovana,za kasalj koji znam ja ume da bude uzas,to grebanje u grlu uz nespavanje to je haos,razumem te sve. Uzmiii caj od djumbira svezeg,narendas ga ili naseckas,prelijes vrelom vodom,malo se ohladi ne previse iscedis limun,dodas med. Moja drugarica se tako lecila i spasavala u trudnoci a i meni je pomoglo.I naravno voce. Ne brini se nece biti nista,drzi se,kontrakcije su tu,ali ce ti ovo pomoci.
probacu...ali nažalost moram da uzmem pumpicu pulmicorta.Izgleda da je trudnička astma.Nadam se da ce mi biti bolje a ovo cu svakako da probam ❤
treba mi pomoc,mnogo kasljem,nadražajno a počela sam da izbacujem pomalo šlajma nakon inhaliranja pulmicortom-htela sam da ga izbegnem ali nisam mogla jer mi je dr na grudnom juce rekla da pomalo mi se čuju pluća tu kod grudne kosti.Mnogo sam uplašena,imam kontrakcije i mirujem ali ovaj kašalj me ubi.
spirometrija je dobra kaoni saturacija(zasicenost kiseonikom 100).
imate li neke prirodne lekove da ublažim ovo grebanje u grlu i kašalj?
možda je i do ovog vazduha-mi smo u Kruševcu i magla vec 3 dana se ne podiže
hvala i pozdrav svim trudnicama 🍀
Draga Jovana imala sam i ja taj problem. I dalje ujutru kada ustanem kasljem ali se smanjio kasalj. Nista od lekova. Kuvaj limun sa sve korom do ključanja,u solju dodaj jednu kasiku meda,i samo to pij pomocice ti sigurno.
Devojke, treba mi pomoc... 22 sam nedelja trudnoce...da li je neka imala iskustva sa svetlo zelenim sekretom, bez mirisa i bez svraba... znaci kao normalan,ali u drugoj boji. Nista me ne boli, sve normalno.
Nije obilan, vec samo kad odlazim u wc,ostane na papiru....
Imala sam ja, sve boje. :) Zelenkast, beli, vodenkast. Briseve radim na 4 nedelje, u redu su. Kks, urin i urinokultura isto na mesec dana. Tako da ako su analize ok nema razloga za brigu. Ako nisi skoro radila briseve trazi na sledecem pregledu. Pozdrav.
Zeneee 😞 Imam problem, radi se o tome da sam naravno kao i svaka zena htjela da osnujem porodicu itd...medjutim, nije sve kako sam zamisljala da je. Prva mi je trudnoca, i ne dozivljavam je kao vecina vas, sve ste nekako presrecne majke, radujete se svakom bebinom pokretu, a ja nisam takva, nego kao da sam 100 trudnoca imala 😞 Strah me da necu biti dobra majka, ma svasta mi pada na pamet zbog toga...ne mogu ni da spavam.
Veruj mi. To su prolazni stahovi. I meni je prva trudnoca, imala sam te strahove kako vreme prolazi, kako mi stomak raste, osecam da sam sve jaca i spremnija. Samo polako. Bice sve u redu, sigurno.
Puno, puno srece ti zelim i da budete dobro vas dvoje.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »