Komentari za tekst "Vaša 38. nedelja trudnoće"

Komentara
3839
Ostavite komentar
pozz. termin 13.02og. decko uskoro dolazi. druga trudnoca prva zavrsila strasno. dali je koja mama imala abrupciju posteljice i isla na hitni carski. kako ste rodile poslije prirodno ili ? meni dok nista ne govori kakav ce porod da bude.
Već drugu noć zaredom u sred noći imam mokre gaće,ali ne prelazi na pidžamu. Malo mi je nelogično da je urin, valjda bi se to desilo tokom napinjanja(kašljanje,kijanje),a ne dešava se. Posle kad ustanem i šetam ne izlazi ništa. Brine me da nije vodenjak pukao visoko i da tako malo izlazi voda. Upravo sam pošla kod ginekologa da utvrdim šta je. Ima li ko sličan problem?
sta vam je rekao ginekolog za to?
Već drugu noć zaredom u sred noći imam mokre gaće,ali ne prelazi na pidžamu. Malo mi je nelogično da je urin, valjda bi se to desilo tokom napinjanja(kašljanje,kijanje),a ne dešava se. Posle kad ustanem i šetam ne izlazi ništa. Brine me da nije vodenjak pukao visoko i da tako malo izlazi voda. Upravo sam pošla kod ginekologa da utvrdim šta je. Ima li ko sličan problem?
Pozdrav! Da li još neka ima manji stomak i brine je to? Inače doktor kaže da je sve okej, ugojila sam se 20kg ali stomačič je mali..
Meni je termin za 19 dana, po recima lekara izgledam kao da sam 4. Mesec.
Ugojila sam se svega 4,5kg, ali je najbitnije da je beba ok. Nije beba dzin, nema 4kg ali je normalna :)
Ima. Ja. 🤣
Sve je individualno, ako beba napreduje lepo, bez brige budite 🤰💙
Pozdrav drage trudnice,
Da li je neka od vas imala pozitivan nalaz gbs (streptokoka) pred kraj trudnoće?
Doktorka u porodilištu mi je rekla da ako bude pozitivan, ne treba da brinem, dobija se antibiotik na porođaju...međutim, ja sam svakako malo zabrinuta. Hvala najlepše!
Ctg je u redu, ali beba se umirila i tek nekoliko puta u toku dana se pomeri. Prilično sam zabrinuta. Vaša iskustva?
I ja sam se jedan dan uplašila,jer je i pored dodira po stomaku i par kocki čokolade nisam mogla naterati da se pomeri cela 4 sata,a to mi se nikad nije desilo,jer je prilično živahna. Uradila sam CTG i UZ i sve je bilo ok,a baš tada kad sam otišla na pregled dok sam čekala beba živnula,navalila da se pokreće. Bolje je jedan pregled više,nego manje.
I moja je par dana bila dosta mirnija pa sam se iz istog razloga obratila lekaru. CTG i protok uredni. Doktorka kaze da je sve u redu i da je to normalno za pred kraj trudnoce, da bebe znaju da se malo primire tada, ali svakako je dobro proveriti 😊
Termin mi je 31.01., ali doktori su mi rekli da termin necu docekati, tako da ocekujem svakog dana da se nesto desi. Medjutim, danas sam isla na uz i kaze mi doktorica da je beba sitnija, po njenom ultrazvuku ima2.500, a pre nedelju dana je imala 2.700g. Ispada da uopste ne napreduje, kasni 2 nedelje u razvoju, potreslo me je malo jer do sad ni na jednom ultrazvuku nije ni slicno receno, uvek je sve bilo u redu i shodno nedelji u kojoj sam. Zabrinuta sam, ali me tese komentari zena koje su slicno prosle, pa se ispostavilo da samo nije dobro izmereno. Jedva cekam da se porodim i uzmem u ruke moju devojcicu, i uverim se da je sve u redu. Pozdrav svim mamama :)
Tako su I mene Ali u 9om meseci zbog zastoja u rastu koji nije imao veze sa mozgom Ali neki lekari nisu bas pismeni nemaju klinicke prakse it'd I onda pate pacijenti...bez sekiracije proverite ponovo ili kod nekog drugog
Bez brige mama sve ce biti dobro 🥰
I meni je termin 30og i isto receno da ga necu docekati jer je posteljica vec zrela, isto prosle nedelje na UZ receno da beba ima 2500gr. Samo opusteno, mjerenje na UZ u 99% slucajeva nije ni tacno.
31.01 devojcica 😍
28.01,decak,Niš ❤️
30.1 devojcica 💓
29.01. Decak 💙 Uzice
29.01. decak Boljevac
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »